USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому вимкнули гарячу воду на Волині

8 Серпня 2014 16:44
Аби перезимувати без втрат для господарства, Луцький міський голова Микола Романюк «пішов на ризик і відключив гарячу воду».

Про це у коментарі журналістам розповів перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Кудрявцев.

З його слів, у інших містах області спочатку подавали гарячу воду в певні дні тижня, а тепер зовсім припинили її подачу.

Тим часом 70 % газу споживає, власне, Луцьк.

«Нам зменшили ліміти. За станом на серпень цього року 1 мільйон 400 тисяч кубів газу використали ДКП "Луцьктепло" на опалення гарячої води. Якщо ми будемо працювати в тому ж режимі, то будемо просити у Кабінету Міністрів, аби нам дозволили надлишки газу, що ми зекономимо, перенести на проблемні місяці – грудень, січень, лютий і можливо березень. Прошу волинян з розумінням віднестися до таких незручностей. Влада потрібна для того, аби надавати якісні послуги, але військові дії на Сході змушують нас приймати непопулярні рішення. Фронт не лише на Сході, а й на території всієї України. Тому дякую усім, хто розуміє цю проблему», - звернувся до волинян Сергій Кудрявцев.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 36
Дончанин Показати IP 8 Серпня 2014 16:52
"Чому вимкнули гарячу воду на Волині" - потому что поссорились с Россией.
путінг до Дончанин Показати IP 8 Серпня 2014 16:57
коментар було видалено
Корінний лучанин до Дончанин Показати IP 8 Серпня 2014 17:18
Виходить, що і ти посварився! Ти постійно блукаєш , бідолаго, по всіх сайтах але бачу найбільше сподабалось на Волинських. Але ти менталітетом не вийшов ,тому тебе так тут "люблять" , але ти хочеш дочекатись ще більшої "любові та поваги". Я десь тобі трохи співчуваю бо розумію, що в тебе іншого життя не було, крім рассєйського. Пиши, наш любий "друже", ділись тролями. Ти знаєш, їх так весело читати, навіть 95-й квартал до тебе не дотягує!
Дід Панас до Корінний лучанин Показати IP 8 Серпня 2014 19:24
а що, він каже неправду?
Корінний лучанин до Дід Панас Показати IP 8 Серпня 2014 22:19
Та він валить із хворої голови на здорову! Це Рассєя , а точніше Путін страдає манією "величі" ! Із Росією не сварилися, якби сварились сценарій подій був би інший. Може ще скажете , що Рассєя не анексувала Крим і що вона зовсім не причому, що це міфічні зелені чоловічки, що українські кораблі самі потонули і т.д. - можна ще робити перелік "добрих справ" по відношенню до України з боку Рассєї. Причина одна, Путін хоче відродити СРСР, а без України це неможливо. А тут ще Україна відривається в ЄС раз і назавжди. От і ВВП вирішив перешкодити цьому бо добре розуміє цю ситуацію. А тепер про гарячу воду: може Романюк і правильно зробив з огляду на ситуацію в Україні та на те що зима попереду. Я вважаю, що він прийняв вірне рішення. Потім видно буде.
Дончанин до Корінний лучанин Показати IP 8 Серпня 2014 22:40
" Із Росією не сварилися, якби сварились сценарій подій був би інший" - "Москаляку - на гілляку!", "Хто не скаче - той москаль!" - это явно пророссийские лозунги. Попробуй докажи, что я не прав. Ну а по поводу "А тут ще Україна відривається в ЄС раз і назавжди" - официально объявлено, что вопрос о возможности вступления Украины может быть поднят не ранее 2020 года. Иными словами, когда ни будь в будущем. Так куда отрывается Украина?
Корінний лучанин до Дончанин Показати IP 8 Серпня 2014 23:21
Слухай, шановний, ти думаєш я наївний. Я добре розумію що до чого. Ці лозунги ти вже сам їх згадуєш і давай не фантазуй у сценаріях про "гілляку" , про того хто не скаче. Коли я сказав про сценарій , то мав на увазі сценарій з боку Рассєї до України, і будь ласка не вмикай "дурака" ніби не розумієш про що мова! Спеціально для тебе повторю, що Україна вибрала ЄВРОПЕЙСЬКИЙ напрямок, а не рассєйсько-совдеповський. Може досить з нас совдепії?! І Україна буде в ЄС! Це питання часу - нехай і навіть 2020р - це зовсім недовго, а Україна відривається в ЄС! ОСЬ КУДИ! А ти давай відривайся в Рассєю, оскільки у нас з тобою різні шляхи! Все, будь здоров і не кашляй!
Дончанин до Корінний лучанин Показати IP 9 Серпня 2014 00:15
Если тебе не известно, то напоминаю: Россия при Ельцине скатилась до преддефолтового состояния. Сейчас экономика России занимает шестое место в мире. По поводу "а Україна відривається в ЄС" - вопрос на засыпку: "Сколько еще просуществует ЕС?" Или не знаешь результатов последних выборов в Европарламент? И, вообще, что ты понимаешь под Совпедией?
Дід Панас до Корінний лучанин Показати IP 8 Серпня 2014 22:55
тобі щоб мізки запрацювали треба газ на роки 2 відключити, щоб і у газовій плиті не було, щоб в печі поготував, тоді дивись і запрацює звилина
Корінний лучанин до Дід Панас Показати IP 8 Серпня 2014 23:39
Діду, який ти залежний від газу! От у тебе дійсно мізки не працюють над енергозбереженням. Мислення давнє, совдепівське-привчили до халяви і щоб нічого не робити. Ти типовий совок! В нашій родині прекрасно обходились без газу до 70-х років, потім почалась тотальна газифікація, але грубка та піч, духовка залишились і нині і вони в робочому стані .Тепер роблю підготовку до нагріву води для будинку від енергії сонця. Так звилина у мене добре працює для сім'ї і мені начхати на твою думку. А ти звик скиглити.
Дід Панас до Корінний лучанин Показати IP 9 Серпня 2014 00:09
то ж то я й бачу що на Волині лісів практично немає, один хмиз росте, і з енергією сонця не все так просто як ти кажеш, а то б в європах нею користувались, але як бачимо купують вони газ в Росії теж
Корінний лучанин до Дід Панас Показати IP 9 Серпня 2014 09:50
Захотілось мені , тобі ще раз відповісти. Я побачив , що ти чоловік дійсно дрімучий та ще й безграмотний і очевидно ЛІНИВИЙ. І не провокуй на лінь інших! Те про що я кажу уже впроваджено і працює( я маю на увазі використання енергії сонця ) і на Волині у думаючих господарів! Хороші господарі (приватники ) давно відмовились від газу і перейшли на твердопаливні котли. А про ліси ти не вякай( видно із цієї фрази що ти не волинянин !!!) раз не знаєш і не сміши людей!!!
Дід Панас до Корінний лучанин Показати IP 9 Серпня 2014 12:02
пошукай на ВН, тут писали, які на Волині ліси залишились.
Патріот Показати IP 8 Серпня 2014 16:55
незабаром і холодну відключать
Анонім до Патріот Показати IP 8 Серпня 2014 18:32
коментар було видалено
лучани Показати IP 8 Серпня 2014 16:58
Юлька верещала про найкращий газовий контракт. То ж нехай бютоголові мерзнуть.
Вася Показати IP 8 Серпня 2014 16:59
Купи бойлер і усьо
Электрик до Вася Показати IP 8 Серпня 2014 23:37
А твоя электропроводка выдержит повышенную нагрузку? А если твоя выдержит, то выдержит электропроводка дома такую повышенную нагрузку, если все купят бойлеры? Сомневаюсь. Только дилетант может давать такие глупые советы.
Корінний лучанин до Электрик Показати IP 8 Серпня 2014 23:47
ТУТ ще питання про додаткове навантаження на електромережі!!! Вони й так глючать, а тут ще масові бойлеристи додадуть жару. Хто ж про це дума... " ВЕСЕЛО " БУДЕ!
Анонім Показати IP 8 Серпня 2014 17:04
коментар було видалено
Анонім Показати IP 8 Серпня 2014 17:13
коментар було видалено
ясік Показати IP 8 Серпня 2014 17:15
Луцьк завжди був містом з горячою водою ...Романюк перший ган*он , який створив це , нехай зараз відповідає , у Ковлі є горяча вода , там мєр на місці ...
Дончанин до ясік Показати IP 8 Серпня 2014 19:43
Извини меня, не Романюк, а все вы, выйдя на майдан.
БЕРКУТ Показати IP 8 Серпня 2014 17:20
Йому вже по херу бо зараз адмінреформа ...
Юля Показати IP 8 Серпня 2014 17:27
Технологічни можливості подачі гарячої води у Луцьку є , навіть із запасом - мона зробити погодинний графік. але це мабуть політика, ОЛІГАРХАМ на це насрати , так що мої рідні Лучани - цалуйте в сраку исвоїх вождів !!!
цикаво Показати IP 8 Серпня 2014 17:49
Луцьк у обліччи Романюка качає бабло - на АТО - де Вкраїнці вбивають вкраїнців так що забудьте про гарячу воду ....
віка Показати IP 8 Серпня 2014 17:53
моглиб хоч раз в день включати або в тиждень а це взагалі робіть що хочете не в усіх же є можливість ставити бойлер . дякуемо нашому романюку ніколи не забудемо такого
цикаво Показати IP 8 Серпня 2014 18:09
Він качає них за рахунок бюджета....
Цикаво Показати IP 8 Серпня 2014 18:11
Тому така срака ... Мабуть чекає коли літакі сядуть на літовище у Дачному ....
лего Показати IP 8 Серпня 2014 18:13
хто казав, що на наступний рік, вода горяча буде? або через два?
Дід Панас Показати IP 8 Серпня 2014 19:23
"Якщо ми будемо працювати в тому ж режимі, то будемо просити у Кабінету Міністрів, аби нам дозволили надлишки газу, що ми зекономимо, перенести на проблемні місяці – грудень, січень, лютий і можливо березень" - то ще питання чи їм дозволять, але думаю що мерзнути буде луцьк протягом зими, і до гадалки не ходи
Анонім до Дід Панас Показати IP 8 Серпня 2014 20:52
коментар було видалено
Дід Панас до Анонім Показати IP 8 Серпня 2014 22:53
труть гади, напиши ще раз що у Миколаєві навіть зимою гарячої не буде, та й у нас теж швидше всього
123 Показати IP 8 Серпня 2014 21:11
О це рівень першого заступника голови ОДА-як попугай повторив нісенітницю від мера. Ти краще проведи моніторинг-скільки газу зекономите,коли кожна сім"я почне гріти воду на газовій плиті. Вихід простий-подайте гарячу воду дозовано з 7до9 і зекономите і люди не плюватимуться на владу.
Анонім Показати IP 8 Серпня 2014 23:21
Мда... поставимо бойлер, то взагалі гарачою не будем користуватись, платити за холодну воду + електрику на підігрів води у бойлері виходить дешевше, так за рік бойлер і окупиться, і проблем з відключенням нема))))
Электрик до Анонім Показати IP 8 Серпня 2014 23:38
См. комментарий по поводу бойлера выше

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus