USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутати остаточно визначилися з приміщенням колишньої «Кручі»

7 Лютого 2014 16:11
У комунальну власність перейшла будівля колишнього будинку для гостей, що на вулиці Дубнівській.

Про це йшлося під час 53-ї позачергової сесії Луцької міськради 7 лютого.

«Свого часу громада Луцька вклала дуже багато коштів в утримання підприємства, приведення в належний технічний стан. Облдержадміністрація натиснула на раду і рада в судовому порядку витребувала власність собі. Після цього відбулося все просто - був «великий господар», його послідовники отримали цю власність, помали її у себе в розпорядженні, помріяли про те, що з нею буде і тепер власність в такому страшному стані, що туди вкладати потрібно мільйони», - зазначив депутат Юрій Вега.

З його слів, тепер потрібно буде проводити 300 метрів газопроводу та водопроводу, адже «Луцькводоканал» нині не має котельні, яка могла б «потягнути» таке приміщення.

Перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук повідомив, що у приміщенні мав бути облаштований реабілітаційний центр за рахунок українсько-польського проекту. Під час засідання майнової комісії облради пропонували реалізувати майно через конкурс. З його слів, у такому разі громада міста втратила б гектар землі у досить привабливій зоні, а вартість приміщення була б невисокою.

Тому запропонували облаштувати у приміщенні амбулаторію сімейного типу з наступним розвитком у реабілітаційний центр. Він визнав, що це буде додатковим навантаженням для міського бюджету, проте принесе користь луцькій громаді.

У підсумку депутати погодилися прийняти приміщення у комунальну власність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus