USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутати просять на сесію керівництво луцького спиртзаводу

25 Грудня 2013 15:47
Керівництво луцького спиртогорілчаного комбінату не прийшло на сесію міськради, незважаючи на запрошення.

Про те, що таку зустріч необхідно все-таки організувати, наполягав у своєму зверненні депутат Сергій Сівак під час 51 чергової сесії міськради сьогодні, 25 грудня.

Нагадаємо, на попередній черговій сесії депутати прийняли рішення заслухати звіт керівництва підприємства. Адже, згідно з інформацією озвученою в сесійній залі, після реорганізації та приєднання до ДП «Укрспирт», підприємство перебуває на межі банкрутства. Масово скорочують кваліфікованих працівників.

«Депутат може звернутися до будь-якого підприємства, незалежно від форми власності, заслухати звіт про його господарську діяльність», - зауважив Сергій Сівак.

Перше запрошення керівництво СГК, вочевидь, проігнорувало. Тому депутат попросив звернутися до прокурора Луцька надати правову оцінку діям керівника підприємства. А керівництво СГК має публічно повідомити про стан господарської діяльності.

Депутати запит підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Остап Показати IP 25 Грудня 2013 16:57
сівак ти певно дуба не обійшов... """Депутат має право звернутися із запитом з питань, віднесених до відання ради.""" ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО Є У ВІДАНІ РАДИ? Собака як немає що робити то яйця лиже... раджу....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus