USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутат Луцькради зізнався, що його запити приносять шкоду

29 Жовтня 2014 11:08
Депутат Луцької міської ради Аскольд Пекарський зауважив, що усі його запити стосовно ремонту дороги, що по проспекту Соборності, приносять лише шкоду мешканцям обласного центру.

Про це стало відомо сьогодні, 29 жовтня, під час засідання 65 чергової сесії Луцької міської ради.

Так, з його слів, лучани, які мешкають у багатоповерхівці по проспекту Соборності, 14, звернулись до народного обранця стосовно покриття дороги, що створює проблеми та незручності протягом багатьох років.

«Дорога, очевидно, у дуже поганому стані. Щороку її засипають асфальтними відпрацюваннями, однак, після дощу, ситуація стає ще гіршою. На жаль, мої попередні запити робили тільки шкоду, а ситуації не покращували», - наголосив він. Так, з його слів, на вулиці робили поверхневий ремонт, а його розмивало дощем. Тому треба ямковий, і аж ніяк не засипати дорогу відходами.

Також, як зауважив обранець громади, начальник департаменту ЖКГ Луцької міської ради Іван Кубіцький обіцяв полагодити цю ділянку дороги і зробити ямковий ремонт.

«Це небагато коштів, але питання доволі наболіле. Через це я змушений ховати очі від людей», - резюмував депутат.

Як наслідок, більшість обранців громади таку ініціативу підтримали. Так, «за» проголосувало 34 депутата.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus