USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині 60% виробництва хліба - в тіні

17 Вересня 2014 17:00
Хлібопеки б’ють на сполох, що їхня галузь в тіні, мовляв, з року в рік влада нічого не робить, аби подолати корупцію. Волинські чиновники на це лише мовчки кивають головами.

Про це йшлося під час наради з керівниками борошномельних та хлібопекарських підприємств з питань стабілізації цінової ситуації на ринку борошна, хліба та хлібобулочних виробів сьогодні, 17-го вересня.

Так, про тіньовий бізнес хлібопеків наголосив найбільший в краї підприємець голова правління ПАТ «Теремно Хліб» Андрій Тищенко.

«Минулої наради ми говорили про те ж саме, що в області 60% виробників хліба знаходиться в тіні. З цього приводу я хочу почути, що зробили для того, аби їх вивести з цієї тіні?», - звернувся до директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрія Горбенка й інших присутніх керівників управлінь та інспекції пан Тищенко.

На це управлінці лише покивали головами, мовляв, дійсно є така проблема і вони знають про неї. Однак, що роблять для того, аби ситуацію змінити на краще і чи роблять хоча б щось для цього – промовчали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Хібопек Показати IP 17 Вересня 2014 17:17
А все ж таки як здорово бути головою обласної ради зараз! А заступником? По-перше, "народний", ніхто не підкопається, по-друге, сесій немає, бо не можемо зібрати (гади-регіонали), і так ще мінімум пів-року, по-третє, винуватий Гунчик!
дідо Показати IP 17 Вересня 2014 17:22
Коли чинуші перестануть влазити у ціноутворення хліба,тоді вийдуть з тіні.А Теремно краще би мовчало, за які такі глазкі, їм дозволили будок понаставляти по місту, куди антимонопольний тільки дивиться.
777 Показати IP 17 Вересня 2014 20:14
Хліб кращої якості потрібно пекти ПАТ "Теремно". Переймайте досвід "Поліссяхлібу" та "Рум'янця" з Рівного!
НЕКСТ Показати IP 17 Вересня 2014 21:02
Це Путін винуватий

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus