USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Особливості виборів у Луцьку: розбіжності у межах дільниць

14 Жовтня 2014 08:44
Межі не всіх виборчих дільниць для виборів депутата облради збігаються з межами дільниць, сформованих для парламентських виборів у Луцьку.

Про це йшлося під час оперативної наради у Луцького міського голови 14 жовтня.

Оскільки 26 жовтня у місті відбудуться позачергові вибори народних депутатів України та проміжні вибори депутата обласної ради у одномандатному виборчому окрузі №38, виготовлено попередні списки для 73 постійних виборчих дільниць та однієї тимчасової (у слідчому ізоляторі). Як повідомила начальник відділу ведення Державного реєстру виборців Наталія Гальченко. Всього до списків для проведення голосування з виборів нардепів на звичайних виборчих дільницях увійшло 157 627 виборців, до списків для виборів депутата облради включено 79 664 виборця.

Ознайомитися із попередніми списками виборців на дільницях можна з 15 жовтня ( до цього дня ДВК повинні доставити кожному виборцю іменні запрошення).

Оскільки у Луцьку 26 жовтня одночасно з парламентськими відбудуться вибори до обласної ради, депутата облради обиратимуть лише ті лучани, місце проживання яких зареєстроване у межах 38 виборчого округу. Це – центр міста, Привокзальний, Завокзальний райони, район Теремно. Голосування з місцевих виборів відбудеться на 39 звичайних і 4 спеціальних дільницях. Не всі постійні виборчі дільниці, утворені у 2012 році, вкладаються у межі округу, заснованого у 2010 році. Розбіжності існують на 4 дільницях. У такому випадку, до списку для проведення голосування з місцевих виборів, включаються виборці, які відносяться за місцем проживання до цього виборчого округу.

Це означає, що на виборчих дільницях:

- №71067 (проспект Відродження, 22А) – у проміжних виборах депутата облради братимуть участь лише ті виборці, які зареєстровані на вулиці Леонтовича;

- №71090 (вулиця Федорова, 7) – зареєстровані на вулиці Конякіна, 23;

- №71085 (вулиця Кравчука, 14) – у проміжних виборах в облраду не братимуть участь мешканці будинків на вулицях Кравчука, 11А, Федорова 4, 4В,4Д;

- №71087 (проспект Молоді, 14А) – у проміжних виборах не братимуть участь мешканці будинку на вулиці Гордіюк, 43.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus