USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Переселенці у Луцьку просять «непотрібну» будівлю, аби звести собі житло

25 Вересня 2014 12:02
Із колективною заявою звернулися переселенці з Криму і Донбасу в Луцьку міську раду, аби їм передали не завершене будівництво чи якесь закинуте приміщення. Вони хочуть його довести до ладу і таким чином забезпечити себе житлом.

Про це йшлося під час засідання 64-ї сесії Луцької міської ради вчора, 24-го вересня.

Так, звернення оголосили Луцькому міському голові Миколі Романюку.

«За дорученням переселенців Криму і Донбасу я звертаюся до Вас з метою подолання проблем із житлом. Вони просять передати в оренду недобудоване приміщення чи іншу незаселену будівлю, щоб використовувати його як житло. В колективній заяві також йдеться, що переселенці мають змогу його добудувати. Тому вони висловлюють щиру надію на розуміння і реальну підтримку», - сказав депутат Луцькради Андрій Осіпов.

Мер зауважив, що вже ознайомлений з колективним зверненням і розгляне їх питання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 34
правий сектор Показати IP 25 Вересня 2014 12:29
нехай їдуть звідки приїхали вони забули як за 100 грн ходоли на мітинги і кричали за расєю за путлєра а тепер дай їм домівки-х...я їм а не домівки автомати в руки ї нехай захищають свої домівки.
лучани Показати IP 25 Вересня 2014 12:33
У Луцьку достатньо квартир та будинків для оренди. Нехай шукають. Для бідних нехай Соцзабез підшукую житло.
соцзабез до лучани Показати IP 25 Вересня 2014 13:21
саме парадоксальне, що вони не хочуть жити в сільській місцевості, всі хочуть в місто
888 до соцзабез Показати IP 25 Вересня 2014 14:19
багато хочуть.поселити можна їх в Боголюбських та ліпінських житлових масивах там дуже багато незаконно збудованих на корупційні кошти будинків.на всіх вистачить!
Анонім Показати IP 25 Вересня 2014 12:42
Повторюсь, що не хочеться бачити на Волині людей, які принесли війну в нашу країну... їм же ж так погано в нас живеться.... я підтримаю допомогу лише для учасників ато і їх сімей, вони реально заслужили
оля до Анонім Показати IP 25 Вересня 2014 13:27
коментар було видалено
правий сектор Показати IP 25 Вересня 2014 12:43
то для своїх бідних соцсабез нешукає а для лугандоні і будинки знайдуть і квартири виділять.
пес Показати IP 25 Вересня 2014 12:50
а навіщо учасникам ато житло неха ідуть жити на карєр який їм влада обіцяє виділити а переселенці з донбасу нехай в росію їдуть жити вони так туда хотіли
888 до пес Показати IP 25 Вересня 2014 14:22
нехай влада на кар!єр їде а учасники в їхні будинки так буде справедливо!!!!
Анонім Показати IP 25 Вересня 2014 12:58
Ми також не маємо де жити,а чого не дадуть ці приміщення, добудуємо і будемо жити.Чого сюди приперлися.Вам расея дасть валіть туди,звідки приїхали,нас бандерами називаєте,фашистами,що наші солдати вас вбивають і по вас стріляють, а ми вам ще й хатку в расею вперед
Василий Показати IP 25 Вересня 2014 13:25
Читаю комменты и в шоке . Граждане коментаторы. Вы же определитесь по поводу беженцев. Не надо всех под одну гребенку грести. Вы поймите что эти люди которые приехали к нам, они вроде бы , как бы та самая "пятая колонна". И они же будут рассказывать о нас , жителях Западной Украины об нашем отношении к ним. При том что Волынские сайты мониторят те же сапаратисты совместно с рассией. Давайте хоть в инете вы забудете о своем жлобстве и хоть будете нормальные коментарии писать. Я понимаю , что процентов около 70 приехало "с Полісся" но тем не мене у вас есть хоть какая то родня и в любой момент Вы сможете вернуться к себе домой, благо потолок возвращения максимум 120 км. А эти люди приехали к нам не за спасением . Они просто хотят жить как минимум так же как вы. Без стрельбы, без взрывов, без заходов в Меджлис непонятных чертей. Так что как говаривал классик. Будьте терпимими. P.S. Для особливо обдарованих. Пишу українською. Я не Дончанин, не Ананим, не УВЧ , я Лучанин такий як і всі. P.P.S. А стосовно того чому нам не дадуть ці приміщення , щоб ми їх добудували і жили. То в мене питання ... А ВИ звертались з такою пропозицією до влади, щоб вам надали ці приміщення...?
Анонім до Василий Показати IP 25 Вересня 2014 13:40
чому тоді вони в села нехочуть їхати....будинків порожніх там в досталь..?
Свідок до Василий Показати IP 25 Вересня 2014 13:41
то візьми до себе одну-дві сім"ї так званих переселенців і живи із ними.... Якщо у часному масиві, то хай будуються там у тебе..... Але за рахунок луцької громади -- годі вже наживатися лугандонам..... Тим паче, нині прибувають сотні скалічених (як духовно так і фізично) волинських хлопців, які там воювали за їхню землю, поки вони тут знедолених корчили... То наша громада вважає, що краще їм допомогти..... А Осіпов -- пройдисвіт, яких світ не бачив
Анонім до Василий Показати IP 25 Вересня 2014 14:00
хочу зауважити, що з самого початку всі лучани дуже гарно ставились до переселенців, у всьому їм годили, але ті просто почали вилазити на шию, надавай їм безкоштовний проїзд, квартири в Луцьку і т д, при цьому не забуваючи нас називати бандерами і розповідати на схід які ми падли. Думаєте ми просто такі черстві люди? Ні, вони просто негативно себе зарекомендували. Лучани у себе в домах їх ютили, а вони вели себе як бидло. Схід постійно говорить, що їм всі должні, заздрять, що ми так гарно живем.... а вся справа в тому, що ми працюємо, вкалуємо просто, а вони хочуть все задарама, і ...опи не піднімуть попрацювати. Да, і ми не обсираєм країну, в якій живемо, а любимо.
П...здуй до Василий Показати IP 25 Вересня 2014 14:04
Звідси висілій -донбас розбудовуй. в шоке він. а ми від вас в якому шоке, дикарів таких. що важко навіть уявити.
ПНХ до П...здуй Показати IP 25 Вересня 2014 17:04
**** **** Вчитайся, споймай мысль, а потом коментируй.А потом ган..ны под никами озвученными выше будут сидеть и делать психоаналитику граждан ЗУ. И конченый Соловьев на русских каналах будет рассказывать какие мы плохие бандеровци. Из за таких как ты П...здуй делают выводы. ***
віра до Василий Показати IP 25 Вересня 2014 19:47
Згідна. Ти правий.
Вован Показати IP 25 Вересня 2014 13:40
біженцям треба давати тимчасово проживати а не будуватись тут у приміщеннях і так далі. Президент Порошенко оголосив перемир"я значить нехай збираються додому і там будують. Ми їм і одягом і харчами допомагали а тепер що ще ? ми самі половина корінних лучан постійно на квартирах знімаемо бо не має можливості купити і так в двох кімнатах 8 людей. майте совість влада шановна!!!!! в села не хочуть а тут їм і проїзд і роботу і житло і так далі а вони нас як обзивали бандери так і будуть обзивати. Не вистачало щоб вони тут розвели свій другий Донбас і колись ще сюди так наїхало руских !!!!!!!!!!!!!
888 до Вован Показати IP 25 Вересня 2014 14:28
повністю згоден з Вами.ні в якому разі влада не повинна їх слухати.тимчасово приютили і вистачить!!!!!
НІНА ЛОГІКА Показати IP 25 Вересня 2014 13:54
70% винаймають, а переселенцям дай на дурняк? Нам ще хлопцям з АТО і їх сімям треба щось дати -за те, що воювали за тих, хто приїхав сюди!
Луцький район Показати IP 25 Вересня 2014 14:37
А осіпов, як завжди піариться. Перед лучанами втратив довіру, то тепер піариться перед лнрівцяти та днрівцями. Он у селах дійсно безліч будинків з госодарствами та городами. Так будь-ласка нехай з такими зверненнями звертаються до сільских рад.
Чорний Показати IP 25 Вересня 2014 14:40
Я тут в черзі двадцять років стою і не надіюсь, а вони приїхали, мови вчити не хочуть, в село йти працювати не хочуть, на бендерівців скоса дивляться, але .... дай. Може, Осіпов ще запропонує податок на переселенців сплачувати. Бо вони ж такі бідні і нещасні. давайте будемо їх всіх утримувати - за те що їхні родичі чи знайомі наших хлопців катували і вбивали. Нехай їдуть в свою Расєю - там їм житло за Уралом знайдуть.
Аня Показати IP 25 Вересня 2014 14:41
Стопроцентно, вони тут збудують,скажуть давайте будемо прихватизовувати,бо ми збудували.Ми вас тут не просили назавше,побули і назад у лугандон і донбас бандитський,ви тут нам непотрібні.Ви ж кацапи, а путін буде кричати ,вас визволяти,бо ми вас вбиваємо і сюди припреться.Краще ви їдьте до путіна в расею хай вам дає житло і хавчик,він ваш.Або їдьте у села і працюйте,як ми.А мужиків ваших в АТО,хай визволяють свою земельку від головорізів чеченських кадировців,казаків і кацапов.Наші гинуть діти, а вони тут бізнесом займають мордоворти.А ведуть вони дійсно нагло і по хамськи.Давай все безоплатно за що? Ми,що гірші вас. ми й так дурні,що вам допомагаємо, нам же ніхто не дає нічого безоплатно.
Антимоскаль Показати IP 25 Вересня 2014 15:10
Гнати з Волині.Ха просять в свого путлера.
Lupen Показати IP 25 Вересня 2014 15:39
Господа, так как вы тут пишите, даже и думать стыдно. Это, господа, жлобство называется.
Patrik до Lupen Показати IP 25 Вересня 2014 16:09
Люди можливо в надто різкій формі, але, на мою думку, все правильно пишуть… Яке "жлобство"? Не від хорошого життя волиняни так сприймають переселенців… Війна принесла горе не тільки сходу, а всій Україні і Волинь, на жаль, не оминула… Здоровий глузд і справедливість повинна бути, а враження від не зовсім скромної поведінки східняків складається, даруйте, не дуже позитивне… Більш толерантнішим потрібно їм бути по відношенню до місцевого населення, саме час шукати компроміс, а не диктувати умови, і для пошуку житла та роботи - їхати не в міста, а в села, не забуваючи, що Волинь все ж таки – аграрна область… І буде їм щастя.
Луганчанин до Patrik Показати IP 25 Вересня 2014 17:21
А почему не сразу в резервацию? В принципе я согласен с вариантом села, но вы же заявляете о себе как европейцы. Человек волен сам выбирать место жительства, или я ошибаюсь?
Лучанка до Луганчанин Показати IP 25 Вересня 2014 17:39
Ми не проти, щоб до нас приїзджали нормальні люди, та облаштовували своє життя тут. Але виникає питання, чи є серед вас нормальні??? Хіба може нормальна людина, яка живе в Україні, ненавидіти все українське??? Я не допомагакю переселенцям і не збираюсь цього робити. Якщо допомагати, то тільки сімям героїв - наших хлопців, які через тих східняків побували фактично в пеклі. Хочу щоб ви, так звані переселенці, повернулися на свій рідний Донбас. Бо я дуже боюся, що ви всі як та саранча будете жерти все українське!!!
Patrik до Луганчанин Показати IP 25 Вересня 2014 19:04
Это исключительно ваш вывод... Нам, если честно, до Европы ещё далеко, но мы хотя бы к ней стремимся... Мы к вам с добрыми намерениями, с сочувствием и желанием помочь предлагаем вам наше Волынское село, а вы - против, более того упрекаете нас "резервацией"... Ладно мы по-вашему не европейцы, а кто тогда вы? Азиатами называть вас не стану... Не хочу обидеть Азию.
Антимоскаль до Луганчанин Показати IP 25 Вересня 2014 22:29
ВалІть в свій лугандон.Це ви тут ,добрі і пушисті ,а коли я був у вас(приїхав не так давно) кидали каміням називали бендерами..хунтою.Це не сепари кидали -це мєсні бабушки жіночки, мамочки з дітками, лягали перед бехами..проклинали нас і наших дітей ...ви позвали ворога на вашу землю.І-за вас загинуло багато хлопців, моїх друзів .Нема і не буде вам тут місця
Анонім до Антимоскаль Показати IP 27 Вересня 2014 10:30
Хай вони будуть проклятті на всі віки з путіном
inna Показати IP 26 Вересня 2014 12:12
Чому наші хлопці брати, діти чоловіки гинуть .....а чоловіче населення зі сходу втікає сюди....бо вних сім'ї діти, чому наших відправляють туда....а ці .....мають відсиджуватися за наш рахунок....дуже лояльноставилася до всіх верств населення України, але коли вони на 1000 гр не хочуть працювати, забезпечуйте нас ми, такі бідні....у нас такі події...корміть і поїть яле в селі жити не хочемо, а по господарству теж не будемо працювати...в росію а ні то воювати за україни.....і коли по місту ходять мужики по років тридцять зі східним акцентом то поневолі хочеться запитати а що ти тут робиш....чому 25 річні хлопці божеволіють і вішаються , бо вони повернулись зі сходу ....а ці мужлани тут переховуються.....
Анонім до inna Показати IP 26 Вересня 2014 12:35
Ну, Инна, у вас и представление о сути происходящего на Донбассе.... вы уверены что если дать и оружие, они будут стрелять в нужную сторону? Там даже мобилизация не проводится.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus