USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Прокуратура Волині розслідує смерть хлопчика від сказу

1 Грудня 2014 18:14
У прокуратурі розслідують смерть маленького мешканця Ківерець.

Нагадаємо, на Волині помер 4-річний хлопчик від сказу після укусу собаки. Батьки переконують, що собака вкусила дитину на території дитсадка. Та дирекція дошкільного навчального закладу це заперечує.

Як повідомили в прес-службі прокуратури області, батьки хлопчика звернулися до прокуратури. Однак справу порушили раніше, згідно з матеріалами, опублікованими у ЗМІ. Нині триває розслідування. Прокуратура перевіряє причетність до випадку працівників ДНЗ за статтею «службова недбалість», - інформують у прокуратурі.

Інформаційне агентство Волинські Новини повідомить результати розслідування, які стануть відомі згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 30
Лікар Показати IP 1 Грудня 2014 19:40
батьки не зробили дитині антирабічну вакцинацію, бо понадіялися на те, що пронесе. А коли сталася смерть, шукають крайнього.
ага до Лікар Показати IP 2 Грудня 2014 09:29
взагалі це якось дивно. Адже якщо собака хвора на сказ, помирає за 10 днів. В попередній статті писало, що ніхто й не додумався її знайти, перевірити після інциденту..Як всім було пас"асть на дитину..шо батькам, вчителям, сторожу, який мав би прогнати собаку з дит майданчика.
олена до Лікар Показати IP 4 Грудня 2014 10:41
винний садочок. доречі самий корумпований садочок міста. щоб потрапити до цього садочка потрібно заплатити чималу суму грошей. групи в садочку переповнені. це просто жах
світоч Показати IP 1 Грудня 2014 20:22
Як на мене, потрібно ще і батьків притягнути до відповідальності за бездіяльність, що призвела до смерті
Ковель до світоч Показати IP 2 Грудня 2014 20:38
як гроші здати - то вихователі не забувають нагадати, а як собака малечу покусала, то вони тут не причому...
Лучанин Показати IP 1 Грудня 2014 20:23
Щоб собаки бігали по території дитячих садків це є НЕНОРМАЛЬНИМ !!!!!!!!!!!!!
Жук до Лучанин Показати IP 1 Грудня 2014 20:28
потрібно почати з того, що у нас епідемія бродячих собак. якщо комунальні служби не знищують собак - винні тільки комунальні служби
Лучанин до Жук Показати IP 1 Грудня 2014 20:35
Якщо бродячий собака буде бігати ПО РЕАНІМАЦІЇ і там покусає до смерті хворого - то також винні будуть ТІЛЬКИ комунальні служби ???
Жук до Лучанин Показати IP 1 Грудня 2014 20:38
а на більш розумніший приклад розуму не вистачило? Навіть якщо бродячий собака вилізе з твого унітазу - все-рівно винні комунальні служби
ага до Жук Показати IP 2 Грудня 2014 09:30
от хай би комунальні служби Ківерець відловом й зайнялись
до жук до Жук Показати IP 2 Грудня 2014 15:59
таке відчуття шоти виліз з того унітазу
Юлія до Жук Показати IP 1 Грудня 2014 22:03
І захисники тварин.
ага до Юлія Показати IP 2 Грудня 2014 09:33
захисники тварин не винні, що собака заразилась сказом. Тварина на вулиці - винна людини. Будь-яку собаку, не можна пускати на дит майданчик, якщо це наприклад, не сторожова самого ж садочку.
мако до Жук Показати IP 2 Грудня 2014 05:11
а также егеря и лесничие, которые не борются с бешенством лисиц
Юлія до Лучанин Показати IP 1 Грудня 2014 22:03
У обов'язки вихователя не входить ганяти собак. Кіт чи собака може пролізти в будь-яку щілину в загорожі.
Жаба до Юлія Показати IP 1 Грудня 2014 22:10
бо деякі не обтяжені інтелектом батьки думають, що вихователь - це така прислуга, яка має 3 комплекти рук, 10 пар очей, а тому може одночасно тримати у поле зору 30 дітей. Крім того, вихователь - це такий супермен, який має одночасно бути у багатьох місцях. Причому, слово вихователя має діяти на дітей як гіпноз.
до жаба до Жаба Показати IP 2 Грудня 2014 16:02
то нє.уй брати на роботу необтяжених інтелектом вихователів, ато тільки носки штопати і язиком чесати вміють. Хай це робить в дома!
Анонім до до жаба Показати IP 2 Грудня 2014 19:55
рівень твого інтелекту - одразу видно
ддд до Анонім Показати IP 3 Грудня 2014 11:22
дочого тут інтелект ?
ага до Юлія Показати IP 2 Грудня 2014 09:35
а в обов'язки сторожа? чи це нормально, коли вчителя стояли і бачили, що собака грається з дітьми? Яка б це собака не була, мила, хороша, ласкава...якщо вона нікому не відома з працвників, мали б прогнати. Вчителя відповідають в свій робочий час за кожну дитину. Не вберегли.
мама 2ох діток Показати IP 1 Грудня 2014 20:39
Якщо вихователі бачили і нічого не зробили - то ПІД суд, так само як і ЗАвідуючу садка...
бацька до мама 2ох діток Показати IP 1 Грудня 2014 20:45
Якщо твоя дитина ненароком наступить на іржавий цвях і заробить правець? Хто тоді буде винним? Що підказує твоя залізна логіка? Звичайно, що ЦВЯХ
просто цікаво думку до бацька Показати IP 2 Грудня 2014 16:11
Такий випадок, дитина ковтає голку з ниткою (вихователь вишиває бісером в робочий час) під час обіднього сну її нудить і вона її вириває. Вихователі мовчать тіпа нічого не було. Дома дитя каже "мам я голку ковтнув" . Мама по всіх ренгенах голки нема. У садочок - вихователь нічого не знає, навіть те шо дитину знудило. Тільки нянічка каже подругам по секрету шо дитина весь "сонний час" прорвала. Хто винен? Я думаю теж ЦВЯХ.
ддд до просто цікаво думку Показати IP 2 Грудня 2014 19:53
якщо твоя дитина ковтає нитку з голкою заведи її до спеціаліста однієї суворої медичної спецільності. Якщо діти сплять, а вихователь 20 хвилин повишиває? Що тут поганого? Якщо садочок такий погани - забирай дитину і гляди її сама
сама гляжу до ддд Показати IP 3 Грудня 2014 11:33
Будеш мати дітей тоді приходь поговорим, діти постійно роблять якісь необ'яснимі вчинки, це не значить шо вони дибіли, вони просто діти. А вихователь спочатку повишиває розклавши все на столі тоді вийде не прибравши за собою ... це шо кружок умілі ручки - це садочок з дітьми . У мене дома нічого лишнього не лижить на висоті витянутої руки дитини. Того що це ДІТИ.
тоже мама до мама 2ох діток Показати IP 2 Грудня 2014 16:05
100 процентів, тому шо вони знали це раз, а батьки могли і не замітити і слова дитини серйозно не сприйняти це два.
Anonymous Показати IP 1 Грудня 2014 21:05
У дворі щоночі і щоранку собачий концерт, спати не можливо, скаржитися у міськраду - безрезультатно, вони ж СТЕРИЛІЗОВАНІ.... Тобто, вуха, даруйте, ночами "кохати" всьому двору та перехожих за ноги цапати їм можна!
Mik (галицька миша) Показати IP 2 Грудня 2014 08:49
Замiсть боротьби зi скаженими собаками, промисловi пiдприємства виробляють рiзноманiтнi засоби для винищування... мишей. До речi, досi жодна мишка не нападала на людину, або на якусь тварину. (На вiдмiну вiд собак.)
ага до Mik (галицька миша) Показати IP 2 Грудня 2014 09:38
не викидайте на вулицю тварину і їх стане менше. То я так до всіх. Відловити бродячих по місту, а потім всеодно купа викинутих домашніх, купа викинутих непотрібних цуценят. Знову по колу.
Галина Степчук Показати IP 3 Грудня 2014 12:56
Щоб хто не казав, але за порядок у місті відповідає мер В.В.Жгутов. Інші служби працюють під його керівництвом. Собак у місті скоро буде більше ніж людей. Зима, вони злі, хочуть їсти, тому нападають на людей. Я сьогоднгі теж від одного пса ледь відбилася. Сунув морду прямо в сумку, а злякалася добряче! У минулому році я написала статтю у газету "Вільним шляхом" (це був відкритий лист В.В.Жгутову) про те, як на мене напали бродячі собаки, де й зробила наголос на тому, що певно чекають поки собака загризе дитину, тоді щось будуть робити! Не тут то було! Ось і випадок смерті дитини від сказу. Але це не стало уроком для керівництва міста! Нічого не зроблено. Собаки далі нападають на людей. Тому раджу рятуватися самим: купити електрошокер!!!! А ще хочу нагадати, що у парку, де знаходиться дитяча площадка, падають гілляки (і про це написала статтю), але реакції ніякої. Знову чекають смерті? Підніміть угору голову і побачите, який сохостій над вами і вашими дітьми. Тому будьте обережні!!!! У простих людей вся надія тільки на Бога!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus