USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Райони Волині вже отримали бюлетені

24 Жовтня 2014 11:59
Відучора працівники МВС заступили на чергування на виборчих дільницях, де були отримані бюлетені. Порушень поки що не зафіксували.

Про це стало відомо під час прес-конференції в управлінні МВС області сьогодні, 24 жовтня.

Начальник управління громадської безпеки УМВС України у Волинській області Анатолій Шумик запевнив, що міліція Волині готова до забезпечення порядку під час виборів. В області - 1131 виборчі дільниці та 32 спецдільниці. До охорони громадського порядку на дільницях залучені 1258 працівників міліції. До слова, у кожного правоохоронця, який чергуватиме на дільниці, є посібник, як діяти під час виборів.
«Крім цього, залучаємо 460 осіб з громадського формування «Варта Порядку», 109 працівників недержавних охоронних фірм, 186 громадських помічників дільничних та 392 працівники ДСНС. На територіальних виборчих округах з числа працівників спецпідрозділів створені групи швидкого реагування, які припинятимуть хуліганські прояви і порушення виборчого процесу. Слідчо-оперативні групи працюватимуть в посиленому режимі. Оперативний штаб діятиме цілодобово. До патрулювання по місту залучаємо військову частину А 1141 та спецроту «Світязь», і частково «Світязь» залучаємо на виборчі дільниці», - каже Анатолій Шумик.

З його слів, уже частина районів Волині отримала бюлетені: Володимир-Волинський, Любомльський, Луцький, Рожищенський, Ратнівський, Старовижівський, Шацький, Маневицький, Ківерцівський. До кінця дня всі дільниці повинні отримати бюлетені.
ЧИТАТИ ЩЕ: ВІДУЧОРА ПІДКУП ВИБОРЦЯ МОЖЕ КОШТУВАТИ СВОБОДИ

Міліціонери, які чергують на дільницях, мають 2 функції: охорона громадського порядку та збереження виборчої документації. Тому, наголошують в УМВС, на порушення вони не повинні реагувати. Для цього створені спеціальні слідчо-оперативні групи. А першою на порушення має реагувати виборча комісія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus