USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Регіонали хочуть заборонити діяльність Народних рад

27 Січня 2014 11:16
Партія Регіонів просить генерального прокурора України розслідувати діяльність створених опозицією та протестувальниками Народних рад, інформує "Українська правда" з посиланням на зверненнія ПР, розміщеному на її сайті.

Нагадаємо, 25 січня 2014 року обласний осередок Народної ради за відновлення конституційного ладу створили під час депутатських зборів у Волинській облраді.

На думку регіоналів, зараз "молодчики на вулицях українських міст перетворюють країну на майданчик бойових дій" і "під загрозою опинилося саме існування незалежної України".

У цьому всьому винні, на їх думку, лідери опозиційних сил, які "істерично закликали" до скидання режиму й захоплення влади.

"Народна рада, яку вони (лідери опозиції – ред.) очолили 22 січня, направляє прямі директиви на місця про захоплення влади самозваними радами і комітетами з передачею їм всіх владних повноважень", - йдеться в заяві.

Особливу увагу регіонали приділили забороні діяльності їх партії в деяких регіонах.

"Політичні терористи, екстремісти всіх мастей, захопивши будівлі державних адміністрацій, своїми першими рішеннями визначили заборону діяльності та символік Комуністичної партії України і Партії регіонів на своїх територіях", - обурилися в ПР.

Там вважають, що в діях активістів проявилася їх ретельно приховувана "неонацистська сутність", і порівнюють події в Україні з подіями в Німеччині 1933 року.

"Партія регіонів звертається до Генерального Прокурора України невідкладно провести розслідування антиконституційних дій так званих Народних рад, дати правову оцінку та притягнути винних до відповідальності згідно з законодавством України", - підкреслюють регіонали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Василь Показати IP 27 Січня 2014 11:36
Цілком підтримую. Народна рада - це фікція. Створення такого органу не передбачено жодним нормативно-правовим актом, як не передбачено і порядок його створення, повноваження, склад, функції і інші питання його діяльності. Це те саме, що Гузь проголосить себе імператором України. Брєд.
Ігор до Василь Показати IP 27 Січня 2014 15:37
підтримую. Ще такий як Гузь, є ще Шиба та Козюра, які себе принцами області відчувають. Нехай конкретно прозвітуються що вони всі ці для простого народу зробили в області чи місті. Чи знову щось ще вкрасти їм залишилось. Це три основних корупціонера по області.
Нормальний Показати IP 27 Січня 2014 11:41
Народна рада не зареєстрована в юстиції... Фількіна кантора...
боголюби до Нормальний Показати IP 27 Січня 2014 11:52
Поєтому и взяли минюст чтоби зарегистрировать. А так же переоформить на себя все что украдено у народа.
іля Показати IP 27 Січня 2014 12:28
підтримую цілком
читач Показати IP 27 Січня 2014 13:14
заборонити .а самозваньців за грати,народна це ,коли ставить народ-вибори чи референдум,а це терористи,які зомбували безробітних,бомжів,та нарозказували неграмотній молоді ,що вони вже в євросоюзі,це далеко не народ.Соціальний склад майдаунів вКиіві це :правий сектор якій фінансується з Вашингтонуі не підпорядковується ні лідерам опозиуії ні комендантам майдану,безробітні і селяни з західних регіонів,якім платяться ,так звані добові від 20 до 30 євро в день,безхатченкі зі всієї України,збанкрутілий малий клас так званих бізнесменів,молодь чиї батьки на заробітках за кордоном,всією цією масою керують,еім ще можуть опозиційні політикі,але люди за 2 місяця такого існування вже перетворились в зомбі ,цім вміло користуються з правого сектору кидаючи їх на штурми,на майдан за підрахунками експертів вже витрачено від 250 до 400 мільонів євро.Якщо лідери підуть на пропозиції президента,фінансування почнуть поступово урізати до повного припинення,майдан загасне,за винятком прового руху,якіх фінансують з-за кордону і які лідерів не признають,кількість задіяних в протестах людей по всій країні від 50 до 100 тисяч,решта на мітингах просто зівакі,з допомогою проплачених змі зробланий вигляд,що протестує вся країна.Це все технологія революцій розроблена в сша,вона спрацювала вЮгославії,закіньчилась громадяньською війною і развалом країни,зараз цей сценарій розігрується в Україні,якщо він вдасться країни не стане,так звані народні ради це один з пунктів плану,з метою створит в країні повний хаос і некерованність областей,кінцева мета плану порвати країну і не датиРосіїнаблизити кордони до європи,а на розваленій країні розмістити ПРО військ нато з метою тиску на Россію.Ось коротки опис того що відбувається,а народні ради нелегетимні,вони повинні бути розпущені,а винні в захопленні притягнуті до відповідальності,вони ніякі не народні,народ не давав їм право так називатися,а купка екстремістів ще не народ.
куку до читач Показати IP 28 Січня 2014 09:16
Отямтесь, це СЛОВЕСНИЙ ПОНОС, в ЗАКОНОДАВСТВІ є поняття "НАКЛЕП", перечитайте свій брєд ще раз. Україна починається ні з Європи ні з Росії, ні з Америки. Україна - це ми. І срам попрошайкою їй бути перед усім світом. Не треба красти, не треба ганьбити один одного, потрібно починати кожному з себе, почистьте будну духовність, душу і не сраміться!
Аня Показати IP 27 Січня 2014 13:51
про яке фінансування з заходу може йти мова???? про шо ви говорите взагалі???? люди за ідею стоять, висуньтесь хоть раз з дому на майдан і підіть подивіться на цих людей, ці люди стоять за ідею. за які гроші ви говорите??? то шо є люди які на цьому добре пригріються це факт, але інакше і бути не могло б, бо скільки б ми революцій не робили, а вибити з усіх людей гниль не вийде.
читач до Аня Показати IP 27 Січня 2014 14:10
я-би багато назвав речей які неможливо зробити без грошей,ви хоч раз думали про теі прості речі,як харчування майдану,освітлення дізельгеннраторами,меддопомога,скількі вартує сцена,палатки,зараз усім роздають хімічні грілкі,теплий одяг,те що приносять люди-це крапля,дрова,а скати тисячі якіх вони спалили треба було десь взяти і підвезти,за яку ідею стоять"отнять и поделить"?всі питання можна було вирішити на виборах,але-ж американьцям нейметься та і вибори можна програти,такі як ви одурманені вірять,що хтось прийде з заходу і зробить їм щастя,альтуїстів там нема і якщо вони дають доллар то заберуть 3,коли завдякі такім "ідейним"порвуть країну виипрозрієте,але вже тоді нічого буду не змінити,вам треба хоч трохи читати ,дивитись не тількі проплачені канали,думати мізками,якщо є,а не слухати новоявлених гебельсів на трибунах.
куку до читач Показати IP 28 Січня 2014 09:20
Ще раз ! Бо не доходить ! Отямтесь, полиште ваш СЛОВЕСНИЙ ПОНОС, в ЗАКОНОДАВСТВІ є поняття "НАКЛЕП", перечитайте свій брєд ще раз. Україна починається ні з Європи ні з Росії, ні з Америки. Україна - це ми. І срам попрошайкою їй бути перед усім світом. Не треба красти, не треба ганьбити один одного, потрібно починати кожному з себе, почистьте будну духовність, душу і не сраміться!
українець Показати IP 27 Січня 2014 14:32
все це так нагадує нам епоху революцій у Франції. Але то було більше 200р тому !!!!!! Невже ми нічого не навчились ? Це середньовічне дикунство !Але є і цивілізовані методи революції (еволюції ) Давайте будемо вчитись !!!!!!
читачу Показати IP 27 Січня 2014 19:37
А ти хоч раз кому-небудь на що-небудь допомогло. Майдан, як колись і УПА, живе завдяки підтримці народу. А за рахунок чого, живе те, що ти захищаєш?
засаднюк Показати IP 28 Січня 2014 14:52
козюру й шибу взагалі відсторонити від політики.ми їх не підтримуємо.знову нахабно лізуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus