USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Самотніх лучан селитимуть у спецзаклади

28 Жовтня 2014 13:41
Одиноких лучан, які не можуть самостійно пережити зиму, хочуть прилаштувати у спеціалізовані будинки для самотніх людей.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 28 жовтня, повідомив перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук.

Так, він звернувся до директора департаменту соціальної політики Луцької міської ради Лариси Боярин із проханням подбати про самотніх людей:

«Давайте прилаштовувати усіх самотніх, які не в стані себе забезпечувати та обслуговувати взимку, у будинки для таких людей. Потрібно прийти з дільничними, подивитися на умови проживання та забрати таких громадян, якщо на те є потреба. Якщо є можливість – підвезти їм усе необхідне для повноцінної зимівлі, аби вони могли нормально перезимувати і не замерзнути під час снігопадів та морозів», - наголосив посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2014 16:07
А потім нахапати їхні квартири. Для чорних маклерів це пряма наводка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus