USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Строковиків агітують на службу до застав Володимир-Волинського району

16 Березня 2016 16:55
Весною 2016-го року стартує призов на строкову службу у прикордонні війська. Від начальника Львівського прикордонного загону надійшла пропозиція, щоб мешканці Володимир-Волинського району проходили строкову службу на заставах району: Амбуків, Коритниця та Пархоменко, - інформує БУГ.

Про це йшлося 15-го березня у приміщенні Володимир-Волинської райдержадміністрацї під час зустрічі начальника Львівського прикордонного загону Ігоря Тимченка із представниками місцевої влади. Основна тема розмови – набір на строкову службу у прикордонні загони.

“Ми пропонуємо мешканцям Володимир-Волинського району проходити строкову службу тут на місці. Також після служби є можливість залишитися на контракту службу. Зарплата молодшого сержанта, а у нас всі звання йдуть від сержантських, близько 3 700 гривень.

Ми проведемо відповідну роботу та звернемося з відповідним листом до військкоматів. Тоді під час призовної кампанії дійсно цих людей направили в наші навчальні центри для підготовки. Потім будемо призначати до цих підрозділів” – зазначив Ігор Тимченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus