USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тимошенко їде до Путіна домовлятися за Крим, - ЗМІ

1 Березня 2014 20:28
Голова Громадянського Комітету Національного Порятунку Павло Нусс на своїй сторінці в мережі Facebook написав, що Юлія Тимошенко відбуде в Москву на переговори щодо врегулювання "Кримської кризи 14" з владою Росії в понеділок, 3 березня, - повідомляє "УНН".

"В склад групи входять: О.Турчинов та А.Яценюк. Рішення було прийнято особисто пані Тимошенко за попередньою домовленістю з В.Путіним. На мій погляд, версії результату "Кримської кризи 14" можуть бути різними. Одна з них - політтехнологічна, для виведення Ю.Тимошенко в лідери президентських перегонів-2014. Це більш-менш позитивна можлива версія. Інша - військова агресія з метою забезпечити Незалежність Криму з подальшим приєднанням території до складу РФ та надання статусу федерації. Це означає, що інтервенція буде мати жахливі наслідки як для самої РФ так і для України і АР Криму. Також, перевіряється інформація щодо можливості проведення сесій місцевих рад сходу та півдня України на яких має бути ухвалене рішення під тиском резидента РФ щодо відокремлення цих регіонів від України", - написав громадський діяч.

За його словами, Росія переходить червону лінію, за якою буде відсутня можливість врегулювати питання мирним, дипломатичним шляхом.

"Враховуючи неідеальну підготовку збройних сил України для надання збройного опору, Україна буде вимушена звернутися зо допомогою до Північноатлантичного Альянсу НАТО. В разі підтвердження інформації про візит Тимошенко до Кремля - ми маємо вимагати аби переговори відбувалися публічно з доручення міжнародних посередників для запобігання кулуарних домовленостей", - резюмував активіст.

Згодом стало відомо, що Юлія Тимошенко спростувалаінформацію про свій візит до Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 1 Березня 2014 20:40
А що вже вилікувалась??? Чи по бабки їде???? памятається вже раз їздила.....
Липины Показати IP 1 Березня 2014 20:41
Началась предвыборная компания
екскурсовод Показати IP 1 Березня 2014 20:45
А хто вона така, щоб вести переговори на такому рівні!!! .... Давайте тоді всіх колишніх зеків пошлем туди!
Анонім Показати IP 1 Березня 2014 20:47
Уже за газ домовилась...
Ми Показати IP 1 Березня 2014 20:54
Їй Україна байдужа. Це видно на вихованні її дочки - у неї нема нічого Святого: пусте всередині, ніяке, просто слів нема! Чуже, антиукраїнське, Вчилося в Англії 4 роки, вивчило англійську, а українською не може два слова зв'язати! А Юля - це амбіції, це помста - і саме тут проявляються "патріотичні" почуття!
Анонім Показати IP 1 Березня 2014 20:55
Аферистка здала інтереси країни в 2009 , тепер здасть в 2014.
+ до Анонім Показати IP 1 Березня 2014 21:05
Здасть Крим :-(
Волинянин Показати IP 1 Березня 2014 21:47
Здасть і як колись газовий контракт, видасть за свою перемогу. Чисто по-жидівськи. Хочемо щоб так було ?
Лучанин Показати IP 2 Березня 2014 03:13
Шкода, що Тимошенко скасувала свій візит до Путіна. Було б добре, щоб ВОНА туди поїхала і більше не поверталася в Україну!
Корінний лучанин Показати IP 2 Березня 2014 10:20
НУ ХТО ЦЮ ДУРНЮ ПИШЕ, ДЛЯ ЦЕЙ РОЗВОДНЯК!? ДЛЯ ЧОГО ТИРАЖУВАТИ ПАВЛА НУССА , ну прочитали його особисту туфту в мережі ну і що, що Тимошенко про це говорила ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus