USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У комунальних підприємствах Волині пропонують провести аудит

3 Грудня 2016 09:00
Депутати обласної ради хочуть з’ясувати повну інформацію про економіку підприємств, які перебувають у обласній комунальній власності.

Про це стало відомо під час позачергової, 9 сесії Волинської обласної ради, яка відбулася 1 грудня.

Депутат Михайло Імберовський нагадав, що в обласній раді створили тимчасову контрольну комісію щодо діяльності комунальних підприємств. Йому пообіцяли, що буде публічний звіт цієї комісії. Але, зауважив він, для повного розуміння економічної ситуації на підприємствах, варто зробити повноцінний аудит.

Тому він попросив вивчити можливість організації облрадою проведення аудиту і, за потреби, передбачити на це кошти. Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
василь Показати IP 3 Грудня 2016 10:38
коментар було видалено
38 Показати IP 3 Грудня 2016 12:52
Все вірно. А то гроші виділяються , а куди діваються ніхто не розуміє. Зато дивуємось електронним деклараціям.
маша Показати IP 3 Грудня 2016 12:54
Вже на всіх будинках Луцька з'явилися попередження-об'яви від ЖЕКів та МЖК про підвищення плати за утримання будинку у зв'язку з підвищенням мінімальної з/п. Ось і ще одне "покращення". Чому всі мовчать?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus