USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У Луцький міськвиконком пропонують уродженця Миколаєва

17 Червня 2014 12:26
Один із членів міськвиконкому написав заяву про складання з себе повноважень.

Про це стало відомо під час засідання комісії з питань освіти, науки Луцької міської ради сьогодні, 17 червня.

Заступник міського голови Юрій Вербич повідомив, що Віктор Чорнуха, якого до складу міськвиконкому делегувала Спілка роботодавців, написав заяву про складання повноважень. Нагадаємо, свого часу, Віктора Чорнуху називали як одного з тих членів міськвиконкому, які найбільше пропустили засідань виконкому.

Зі слів Юрія Вербича, Спілка роботодавців подала нову кандидатуру до складу міськвиконкому - виконавчого директора ТзОВ «Луцька картонно-паперова фабрика» Олександра Шараєва.

Сам кандидат у члени міськвиконкому розповів, що поки планує ознайомитися з роботою міськвиконкому. Сам він - уродженець Миколаєва, вже 5 років працює в Луцьку. Тривалий час трудового стажу – керівні посади.

«Я розумію, що маю працювати на благо міста», - пояснив свою роль у виконкомі Олександр Шараєв.

Однак комісія не підтримала кандидатуру члена міськвиконкому. Щоправда, це питання розглядатиметься і іншими депутатськими комісіями та винесеться на розгляд сесії міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 17 Червня 2014 12:59
От їх нам і не вистачає. А в Маневичі його на город не хоче підняти Полісся.Гнати цих вилупків від нас поганою мітлою.Там хай керує в Миколаєві, а не нами.Капец
Анонім до Анонім Показати IP 17 Червня 2014 13:06
Точно! Якщо б його фабрика туалетний папір робила, то нам би в криївці була б якась користь, а так навіщо оцей картон-папір?
Ганна до Анонім Показати IP 17 Червня 2014 13:03
Шановний (-а), Анонім. Ви своїм висловлюванням показуєте свою культуру спілкування ..таке враження що ви самі хочете отримати посаду депутата ЛМР, а не отримуєте..ось і все. На мою думку, не важливо звідкіля людина, аби дійсно користь приносила нашому місту!
Анонім до Ганна до Анонім Показати IP 17 Червня 2014 13:18
А,що в нас нема достойної молоді ,щоб ішли в депутати тільки чорт зна кого брати.У нас є свої луцькі і молоді, а не старики. Що ви з ними поміняєте.Корупцію,хабарництво ніколи. Нам такі непотрібні. до себе і там хай керують,наших там не беруть
Змія Показати IP 17 Червня 2014 13:07
А шо йому ше бракує? Ше і депупатства захотілось...
Ігор Олександрович Показати IP 17 Червня 2014 13:20
Цікаво спостерігати дописувачів: Аноніми та Змії..)) б-р-р...Люди, скільки у вас зависті..спохватіться...!
Ігор Олександрович Показати IP 17 Червня 2014 14:03
А що це таке у вас..у нас...? Ми єдина країна, тим паче, що я місцевий житель.
Пантелеймон Дармидон до Ігор Олександрович Показати IP 17 Червня 2014 20:05
Перепрошую шановний Ігоре Олександровичу, який же Ви "місцевий житель", якщо пишите "Люди, скільки у вас зависті..". Місцеві жителі сказали б: "Люди, скільки у вас заздрості"... Щодо формування складу членів Луцького міськвиконкому, то варіантів інших немає, крім єдиного - це повинні бути лучани, у крайньому разі - волиняни... Були у нас очільники області родом із Кавказу (Башкаленко), був і немісцевий Француз, були й інші... Який результат їх роботи і де вони зараз відомо... Я не закликаю зневажати зайд з інших областей чи країн... Ні, в жодному разі... Є бажання Ігоре Олександровичу, то хоч у шлюб з ними вступайте, вибачте за жарт, наприклад: з чукчою... Але реально "працювати на благо міста" спроможні тільки наші земляки... З них хоч спитати можна, а чужий накиває п'ятами... А питати будемо...Така моя суб'єктивна думка.
Ігор Показати IP 17 Червня 2014 18:57
Це той Шараєв, що кинув кредиторів на ЛКРК?
Patrik до Ігор Показати IP 17 Червня 2014 20:47
От так-то! Правду кажуть люди:"До нашого берега що не припливе, якщо не г...о, то тріска".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus