USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинський «УДАР» не претендує на жодні чиновницькі крісла. ЗАЯВА

27 Лютого 2014 15:00
Посади в новоствореному уряді не цікавлять представників партії «УДАР». Це саме й стосується обласних владних посад, зокрема й на Волині.

Про це в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповів голова виконавчого комітету обласної організації «УДАР» Ігор Алєксєєв.

«На жодну з посад ані в уряді, ані в керівництві області, не претендуємо. Ми не беремо участі в жодних торгах. Але готові працювати з тими людьми, які прийдуть у нас до влади, готові зробити все, щоб в цій країні щось змінилося, щоб все було недаремно», - зауважив він.

Сам Ігор Алєксєєв каже, що теж не хотів би посади голови облдержажміністрації.

«Кожен має займатися чітко тим, що вміє. Особисто я знаю, що губернатором я не зможу бути. А хапати посаду від політичної жадоби і претендувати на неї - в мене немає жодного бажання. Говорити язиком – одне, а робити – різні речі», - пояснює волинський «ударівець».

Зі слів Ігоря Алєксєєва, чому все ж партія «УДАР» не прагне зайнятися чиновницькою роботою - питання до очільників в Києві.

«Я думаю, що це правильний крок. Люди, які мають жагу влади, можуть її задовольнити. А є люди, які готові реально працювати на землі, реально виконувати завдання, втілювати в життя декларації, які звучали і на Майдані, і раніше. Бо якщо зараз не почати щось робити, це все зійде нанівець, і ми повернемось до формату 2004 року, щоправда, коли не гинули люди», - пояснив він.

Нині ж партія «УДАР» готується до президентської виборчої кампанії. На думку Ігоря Алєксєєва, вона буде динамічною, але не надто жорсткою.

«Всі ми зараз поки що по одну сторону барикад. Так, наш лідер – Віталій Кличко – таки буде президентом», - впевнено переконує волинський «ударівець».

Під час виборчої кампанії, з його слів, «УДАР» співпрацюватиме з новоствореним урядом і обласним керівництвом. Адже, з його слів, нині - саме той час, коли необхідно втілювати в життя цінності Майдану.

«Я зараз не займаюся популізмом. Цей момент не можна втратити. Бо не простить нам ніхто, не простять наші нащадки, якщо знову все зійде нанівець. Якщо знову все буде купуватись і продаватись, то я не виключаю другого витка конфлікту, нової ескалації. Всі добре розуміють, що якщо нас дурять, то в тих, хто дурить, цього разу можуть бути дуже серйозні проблеми», - резюмував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
віолета Показати IP 27 Лютого 2014 15:04
а зря
Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 15:06
А навіщо ж ви тоді людей на смерть посилали? Чи тільки тепер одумалися? Пізно, ваше майбутнє попереду!
лучанин Показати IP 27 Лютого 2014 16:08
позиція правильна, щодо Алєксєєва - особисто йому, навідміну від наших місцевих можновладців, котрі вплітаються, як щурі, в посадові інтриги за допомогою трупів по Україні, нічим особливо дорікнути, позиція завжди чітка, патріотична та послідовна. Ще раз кажу в порівнянні з іншими волинськими політиками перевертнями-повіями.
Ігор Гриневич Показати IP 27 Лютого 2014 16:35
Наташу Фірко у губернатори!
Наталія Показати IP 27 Лютого 2014 16:54
А ви вірете в то що говорите,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, А ви самі собі вірете в то що говорите, .
лучанин Показати IP 27 Лютого 2014 18:54
Шановні кореспонденти ! Дякуємо Вам за те ,що показали,як живе Янукович , Пшонка.... Думаю , що вже час показати Народу, як живе Кличко,Тягнибок, Яценюк, Тігіпко......та інші?!?!?!?! Адже скоро вибори !!!!!!!!!!!
СКАЙ Показати IP 9 Березня 2014 22:09
А ЯКЖЕ КАНДИДАТ ТАРАСЮК

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus