USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вихідний у неділю на луцьких ринках станеться природно, - Вусенко

16 Лютого 2017 19:00
Секретар міськради Юлія Вусенко вважає, що з часом вихідний на ринках у неділю виникне сам по собі.

Про це вона заявила під час телепередачі «Відкрите місто» на телеканал «Нова Волинь» 15 лютого.

Нагадаємо, у Луцьку міську раду надійшло дві суперечливі між собою петиції: про те, аби неділю зробити вихідним днем на ринках, і про те, аби графік роботи ринків у місті не змінювати. У міській раді заявили, що робити неділю вихідним днем не будуть, мовляв, цього хоче незначна кількість людей.

Секретар міськради пояснила: багатьом лучанам зручно відвідувати ринок саме в неділю, оскільки в інші дні вони працюють, і не всім вигідно закуповуватися у торгових центрах. Крім того, бувають випадки, коли специфічні товари можна придбати лише на ринку. Та, на її думку, це тимчасове явище і з часом вихідний таки на ринках у неділю буде.

«У деяких містах в неділю ринки не працюють, бо більшість людей ідуть у церкву. Таку тенденцію можна побачити й у Луцьку. Можна спрогнозувати, що ця тенденція збільшуватиметься і, думаю, що це станеться природно. Бо все більше людей вибирають суботу, щоб вирішити домашні справи, а неділю присвячують сім’ї і йдуть до храму. Робити це штучно можна, і думаю, це лише початок. Але гострої потреби я не бачу», - повідомила вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Рынок Показати IP 16 Лютого 2017 19:50
А супермаркеты, гипермаркеты, ЦУМ в воскресенье будут работать ?
считатєльніца Показати IP 16 Лютого 2017 20:29
Порахуй проїзд.на день роботи забагато.перегрілась.тулкова
Анонім Показати IP 16 Лютого 2017 20:49
у нас вільне суспільство: хто коли хоче, тоді торгує, ходить в церкву і т.д.
Анонім Показати IP 16 Лютого 2017 21:11
А хто зобов'язує підприємців торгувати в неділю? Навіть якщо найманий працівник настільки релігійний, то це питання можна узгодити з власником, або міняти роботу. А взагалі можна виходити працювати і після служби Божої з 12-ї години. І доречі не тільки базарники працюють в неділю, а в головних храмах служиться кожен день....
Аллах Показати IP 16 Лютого 2017 21:46
Яке вже діло релігія має до підприємництва? Може ще забороните м'ясо в піст продавати???
Аллах Показати IP 16 Лютого 2017 21:53
Ну звичайно церква проти ринку в неділю, негоже гроші нести на базар, краще купити в них десяток свічок, тим самим накинути копійку на нову машину для священника.
Задовбали!!! Показати IP 16 Лютого 2017 22:20
А хто зменшить податки , плату за оренду,ЄСВ(за себе та за працівників), плату за охорону іт.д.?Зар.плату вимагають платити 3200 і ,відповідно податки з неї.Ви там ,що? зовсім з глузду з'їхали? Я по Конституції маю право на труд, і якась Вусенко та Гунчик(сьогодні є- завтра немає) будуть в мене це право відбирати.Будете мені вказувати ,що мені в неділю робити?Хочу працюю,хочу відпочиваю.Менше всього цікавить,що роблять в Європі в неділю.Якби могли ,то б гімно після тих європейців поїли.Все треба робити ,як у них.Своїх мізків нема?.Видно.
ВОВК Показати IP 16 Лютого 2017 22:51
попи явно ох&єли
Житель міста Показати IP 16 Лютого 2017 23:01
Вже смердить читати різну дурню, прям свята знайшлась. Оці дешеві піари з різними "новшествами" просто надоїли. В кожного є свої особисті обставини чого він в неділю іде на ринок, а не до церкви, це не означає, що людина не є віруюча. Можна в суботу придбати товар, щось не підійшло і треба поміняти і це треба зробити чим скоріш, на наступний день, тобто в неділю - це як самий простий приклад. Скоро з новими законами і вихідних нормальних не буде. Запряжуть, як волів і пашіть на дядю, а в той нещасний вихідний не знаєш за що братися. І багато людей прямо з церкви в неділю ідуть на ринок, особливо, якщо він поруч. В суботу прибирають, а в неділю гуляють, по ринку в тому числі, добре, що ще вхід безкоштовний
держслужбовець до Житель міста Показати IP 17 Лютого 2017 09:55
Та ще в міськраді займається прямим лобізмом.а в наших реаліях просто корупційною стандартною схемою монополії.де органи?що за поділ одних підприємців на інших..після ухода євгена та відхода другого товаріщ горгут знову щось приобрьол для тримання стад в покорі?чого так солодко та вольготно держслужбовці і з такою легкістю тлумачить графік пару тисячам підприємців?
Пасажир Показати IP 17 Лютого 2017 16:21
То вхід на передні двері, то вихідний в неділю... що далі? Шо вони там курять в міськраді?
Має бути компроміс! Показати IP 17 Лютого 2017 20:19
Для того, щоб були і вовки ситі, і вівці цілі, треба просто зробити скорочений робочий день з 12 до 16 години!
Працюю на ринку! Показати IP 17 Лютого 2017 20:29
Як вам шановні пояснити, що неділя час не тільки для церкви, але й для сім'ї! Дайте працівникам ринку побути зі своїми рідними. А то чоловік працює з вівторка по неділю, а жінка як і всі з понеділка по п'ятницю. Коли у їх є спільний вихідний для того, щоб побути разом? Бачаться тільки в ночі. А ви покупці кожного разу виносите мізки "чому ти у неділю прийшов не в 9, а в 11"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus