USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Яценюк відзначив волинянку

14 Листопада 2014 13:58
У Києві волиняни взяли участь у Міжнародному конгресі «Аграрний Олімп», приуроченому до Дня працівників сільського господарства. Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк відзначив пекаря з Волині.

У складі делегації були директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрій Горбенко та керівники передових підприємств краю. Про це повідомляє ВОДТРК.

Під час форуму йшлося про актуальні питання розвитку агропромислового комплексу. Окрім того, з нагоди професійного свята, відзначили кращих працівників галузі. Зокрема, пекар-майстер ТзОВ «Ковельський хлібокомбінат» Валентина Ризванюк отримала подяку Прем’єр-міністра України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дмитро Показати IP 14 Листопада 2014 14:05
і толку з тої подяки ? краще б премію якусь би дали а не кусок бумаги ...
Лучанка Показати IP 14 Листопада 2014 14:08
Хочу сказати, що самі смачні хлібні випички то від Смітюха. Господар є господар.І не жадний. Хвала рукам, що пахнуть хлібом.
лучанці Показати IP 14 Листопада 2014 15:12
Хліб у Ковелі дійсно печуть смачний. Але смітюх (спеціально з малої літери ) тут ні до чого.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus