USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

З лав волинської міліції звільнили більше 300 працівників

18 Листопада 2015 18:45
У лавах правоохоронців Волині – «кадрові чистки». Так, 343 співробітників УМВС звільнили.

Про це стало відомо під час прес-конференції в ГУ Національної поліції у Волинській області сьогодні, 18 листопада.

Тимчасово виконувач обов’язків начальника Головного Управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига повідомив, що більше трьохсот правоохоронців уже звільнені. Частина з них звільнилася зі служби за власним бажанням, частина – за станом здоров’я, дехто пішов на пенсію. Однак, були й такі, яких звільнили через незадовільне несення служби.

Решта працівників написали рапорти, щоб їх перевели в поліцію. До кінця 2016 року буде перехідний період. Усі підрозділи пройдуть тестування і атестації. Згодом ці люди будуть переведені в поліцію і отримають значки і посвідчення нового зразка.

Нагадаємо, форма та значки УМВС будуть дійсні ще до кінця 2016 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Анонім Показати IP 18 Листопада 2015 19:07
Нормальні пішли,залишилися корупціонери.
волиняка Показати IP 18 Листопада 2015 19:09
Залишилось Шпигу і іже з ним_пішли.
полісмен Показати IP 18 Листопада 2015 19:24
Що вони брешуть чому не розказують що жодного керівника не звільнено що посади продаються
Феміда Показати IP 18 Листопада 2015 20:08
Шпига харош брехати, працівники міліції були скорочені, тобто фактично викинуті на двір. Звільнили по скороченню штатів біля 620 чоловік. Звичайно, можливо і декілька працівників по негативу. Я пригадую коли штурмували УМВС ти на очах у інших міліціонерів, серед яких були і жінки та молоді офіцери ти в формі ПОЛКОВНИК ВТІКАВ перелазячи через ворота в напрямку каплички. Таких доблесних людей, собі подібних ти і залишив. Вітаю тебе "справжнього ОФІЦЕРА", працювати з тобою було надто низько для цих 620 СПРАВЖНІХ ПРАВООХОРОНЦІВ.
? Показати IP 18 Листопада 2015 20:21
А сам Шпига вже поліцай, чи ще й досі міліціонер?
ЛЮСТРАТОР ДО МВС Показати IP 18 Листопада 2015 21:56
ШПИГА ЗА СІМ ДНІВ ОТРИМАВ УБД ,І ТИ ХЕНЕРАЛ- ПОЛІЦІЯ МРІЄШ ,ЩО ТАК ЗАЛИШИТЬСЯ ? ВІРНО НАРОД ПИШЕ ,ЩО З ВАМИ ВЕЛЬМЕ ШАНОВНИЙ ХЕНЕРАЛИ СРАТИ НА ОДНОМУ КВАДРАТНОМУ КІЛОМЕТРІ В ПАДЛО,ПРАЦІВНИКИ МІЛІЦІЇ НЕ ШКОДУЙТЕ ЩЕ НЕ ВІДОМО КОМУ З ХИТРОЖОПИХ ПОВЕЗЕ.
До ? Показати IP 18 Листопада 2015 22:36
Шпига ?????????????????????? Злодій
корупція живуча до До ? Показати IP 18 Листопада 2015 23:46
А його заступник Балицький? Очевидці кажуть, як він нібито гуманітарку в зону АТО возив - то так охороняв, що нічого не довіз, а все загнав тим самим сепарам, від куль яких загинули десятки волинських патріотів. Але вже мабуть нову форму порліцейського пошив собі. Що скажеш з цього приводу, пане Шпига?
Ас Показати IP 18 Листопада 2015 23:22
Приємно читати коментарі викинутих на вулицю ментів тепер ви як ми прості смертні стали
Анонім до Ас Показати IP 19 Листопада 2015 00:08
А ті,що лишилися,хто є для вас,небожителі?Побачимо як вони вам захистять?
Анонім до Ас Показати IP 19 Листопада 2015 00:19
багато ще тупих на нашій землі - як наслідок так хреново ми й живемо
Анонім Показати IP 19 Листопада 2015 00:10
А чому на конференції,де вирішуються внутрішні проблеми,сидять поляки?
Анонім Показати IP 19 Листопада 2015 00:11
Своїх звільняють,просто викидають на вулицю,а беруть грузинів.
Лучанка до Анонім Показати IP 20 Листопада 2015 00:08
Як тільки якийсь начальник,то взяточник,а від рядових нічого не залежить.Роблять те,що начальство велить.Якщо не вигнати з тріском ,то толку не буде.
Зірка Шерифа. Показати IP 19 Листопада 2015 00:25
Звільняли як хотіли і кого хотіли,незважаючи ні на що.Кругова порука.Якщо не проплачено,то домовлено.Одні топлять інших.Звільняють і тих,хто по закону не може бути звільнені.Ті,що брали,всі на місцях або пішли на підвищення,деякі залишилися на тих самих посадах,просто перейшли з одного району в інший.Одних на вулицю,деяких з них за дрібні провини чи кривий погляд в сторону начальства з ,,вовчим білетом,, ,а тих всіх,що кришують бурштин,всякі афери,то тих не чіпають.Хто не домовився,не прогинався,може й не був зразковим працівником,але не був хабарником і не ,,стучав,, ,то тих погнали.І молодих працівників,яких і по закону не мали би чіпати,і тих,у кого дружини вагітні си мають маленьких дітей.Всіх на вулицю.З ким працювати будете?
Лучанин Показати IP 19 Листопада 2015 08:20
Непокаране і нерозслідуване ЗЛО породжує НОВЕ ЗЛО. Слідчий чи поліціейський, який гальмує слідство збільшує КОРУМПОВАНІСТЬ у суспільстві та провокує нові злочини. Приклад: слідча Бубало І.В. А хто тоді керівник слідчого підрозділу?... Звільняти таких-очищувати суспільство!
Інна Показати IP 19 Листопада 2015 11:25
Читаю коменти і стає страшно. Так правду пишуть люди чисту правду. Але нам тільки і залишається писати правду,яку ніхто не чув і не чує. Це робиться,робилося і буде робитися кругом в кожній організації.Я не вірю,що в працівників міліції є людська совість,там у кожному оці хабарі та лють і ненпвисть. Туди попасти-це вже приписав собі приговор,вони б"ють не розбираючись ні з чим.Якщо ,можливо,вона і була ця вість у них,то там вони її втратили .Бо недарма кажуть"Хто не хоче маленьким вчитися, а великим працювати- то іде в міліцію. Не вірю також,що набравши нових, а залишивши цих старих начальників хабарників вищої категорії,яких ніхто не люструє,придумали дурню,просто щоб дурити людей,бо нікого не люструють,щоб забрати вкрадене в них наше, щось зміниться,а нічого не зміниться та буде ще гірше.Вони ж знову наберуть ду*олизів хамеліонів,а вони будуть ще жостокіші до нас простолюду,юо ми не захищен,як щенята на вулиці.
Лучанка до Інна Показати IP 20 Листопада 2015 00:11
Чого ж відразу б"ють.Тиснуть морально,шантажують,той,хто заплатив-свідок,ахто не заплатив-статтю і термін(Іменем України)С*ки,відправити на Схід,може менше стало б.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus