USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За чистоту луцьких ринків «візьмуться» муніципали

14 Лютого 2014 17:22
Підприємства міста, відповідно до Правил благоустрою Луцька, мають відповідати за чистоту на території, радіусом 15 метрів від фасаду або паркану. Для ринку ця відстань складає 25 метрів.

Про це стало відомо під час загальноміської наради з питань підсумків роботи міськради в минулому році, проведення новорічно-різдвяних свят та планів роботи на 2014 рік сьогодні, 14 лютого.

Зокрема, перший заступник міського голови Святослав Кравчук зазначив, що «базарники» часто по собі залишають гори сміття і навіть не намагаються його прибрати. А це їх прямий обов’язок. Тож віднині цими питаннями займеться муніципальна дружина і штрафуватиме за стихійні сміттєзвалища та антисанітарні умови, в яких часто торгують люди. Особливо на Центральному ринку.

Варто відзначити, що проблема зі сміттям на ринках міста з'явилася аж ніяк не цього року і не в один день. Що досі робили контролюючі орани - Кравчук не зазначив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 14 Лютого 2014 18:18
Нехай би взялися за варшавку, базарники з вулиць зробили стоянки для своїх авто.
базарник Показати IP 14 Лютого 2014 22:03
Нешановний не пане Кравчук про ваш кишеньковий інтерес до старого ринку ми знаємо давно знаємо, що у вас давно є парт завдання його знищити і перевести у форму торг центру накштин буратіно 2 та знайте люд вас швидше на вилах винисе ніж ви його знесете.... щодо порядку на ринку то справді ми смітемо та після себе та покупців прибираємо!!!! У нас укладені договори на прибирання та вивіз сміття... звідки ж сміття навколо ринку спитаєте ви а сміття ВІД ТИХ ПРОДАВЦІВ ЯКІ ТОРГУЮТЬ ЗА МЕЖЕЮ РИНКУ, ЯКІ НЕМАЮТЬ ЖОДНИХ ДОЗВІЛЬНИХ ДОКУМЕНТІВ НА ТОРГІВЛЮ ЯКІ НЕ СПЛАЧУЮТЬ ПОДАТКИ ЯКІ НЕ УКЛАДАЮТЬ ДОГОВОРИ НА ПРИБИРАННЯ ЯКИХ НЕ ЧІПАЄ ВАША МУНІЦИПАЛЬНА ДРУЖИНА АДЖЕ ЖИВЕ З ЇХ ПОДАЧОК... ВИ ЇХ НЕ БАЧИТЕ, ЧИ ПРОСТІШЕ ОШТРАФУВАТИ ЛЕГАЛЬНОГО ПІДПРИЄМЦЯ НІЖ ПОЗБАВИТИ СЕБЕ МОЖЛИВОСТІ БРАТИ ХАБАРІ???
Кравчук Показати IP 14 Лютого 2014 22:25
я ж підмітаю біля прицепа з пирогами у воротах Сидора !
санич Показати IP 3 Вересня 2014 20:17
муніципали-хабарникі,це правда,то що на базарах срач ні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus