USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцька міськрада планує закупити ще шість польських тролейбусів

14 Жовтня 2016 17:22
Луцькому підприємству електротранспорту у 2017 році планують передати в експлуатацію шість вживаних польських тролейбусів із польського міста Гдині.

Про це йшлося під час зустрічі керівництва Луцька, директора ЛПЕ Ігоря Грицюка з представниками офіційної делегації з міста Гдиня (Республіка Польща), - повідомляють у відділі інформаційної роботи міськради.

Поляки запевняли луцьких владців у тому, що тролейбуси, які планують передати у користування лучанам, перебувають у хорошому технічному стані та цілком придатні для оновлення рухомого складу ЛПЕ. Крім того, їх пропонують нібито за вигідною ціною. Щоправда, про яку суму коштів йдеться – у відділі інформаційної роботи Луцької міськради не повідомили.

Також учасники зустрічі окреслили й інші перспективні напрямки співпраці із польським містом на наступний рік, зокрема в газузі культури, спорту, освіти. Наприклад, спільний відпочинок дітей та школярів із Луцька та Польщі, інтерактивне спілкування молоді, культурно-мистецькі заходи у містах, можливість стажування у Польщі для працівників структурних підрозділів міської ради та багато інших.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, навесні 2015 року Луцьке підприємство електротранспорту отримало 405 тисяч гривень на придбання трьох тролейбусів з пробігом 400 тисяч кілометрів.

Але з часу, як «рогаті» вийшли на лінію – городяни на повну «скуштували» сервіс нового громадського транспорту. Так, в редакцію ІА Волинські Новинителефонували читачі, мовляв, старі польські тролейбусі з’їжджають з лінії руху і ледь не щодня ламаються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Волинянин Показати IP 14 Жовтня 2016 19:53
Страна Б/у
Лучанка до Волинянин Показати IP 17 Жовтня 2016 21:07
Купіть одного суперового щоб я гордився своїм містом. А не сміття гуманітарне, за що люди гинуть, за ваші вілли по лісах і і беушні уламки ?
Анонім Показати IP 14 Жовтня 2016 20:26
Знову зламки ,на яких будуть іздити пенсіонери............
небайдужа Показати IP 14 Жовтня 2016 23:43
То точно -шрот з Польщі((( ганьба таким керманичам !!!! Як би менше крали то в рік можна було б по одному новому купляти. Сором для обласного центру як на мене.
Ха-Ха до небайдужа Показати IP 15 Жовтня 2016 08:11
На нових їздять там де платять за квиток 1 ЄВРО .А за 2гр можна і на зламках возити.
баба Марта до Ха-Ха Показати IP 15 Жовтня 2016 10:02
Наші євро у джипаж під міською і обласною радою та у вілах по корчах кругом Луцька.
Лучанка до Ха-Ха Показати IP 15 Жовтня 2016 23:50
Перепрошую, квиток у Вінниці донедавна коштував 2 грн. (тепер - 3 грн.), але тим не менше, там курсує досить багато тролейбусів, виготовлених не деінде, як у ЛУЦЬКУ!!
Смл Показати IP 15 Жовтня 2016 00:22
обисяли шо буде новий тролейбус де !! Інше мисто новій є гартовано і довше не ламають і красиво видно А то стара не приємно
лучанин Показати IP 15 Жовтня 2016 09:57
Ви ще в Африці купіть. Що за дебільна влада у Луцьку. Не ганьбіть місто усяким сміттям купіть одного сучасного. Яка влада із старої гуманітарки, такі і тролейбуси зі смітника.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus