USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі прикордонники виявили викрадене авто

18 Березня 2017 12:59
За добу прикордонники виявили 3 іномарки, викрадені в Україні. Автомобілі виявлені в пунктах пропуску «Гоптівка», «Покровка» та «Доманове».

Про це повідомили у Державній прикордонній службі України.

Для запобігання переміщення автомобілів, які знаходяться у розшуку на території іноземних держав, а також і в нашій країні, працівники Держприкордонслужби використовують базу даних Інтерполу та проводять ретельну перевірку документів та агрегатів автомобілів, які прямують, як на в’їзд, так і на виїзд.

За минулу добу прикордонники Харківського, Сумського та Луцького загонів виявили 3 автомобілі, які були викрадені. Так, в пунктах пропуску «Гоптівка», «Покровка» та «Доманове» відбулося спрацювання бази даних Інтерполу відносно автомобілів «Ауді» німецької реєстрації, «Рено» та «Сітроєн» української реєстрації 2007, 2014 та 2011 років випуску відповідно.

В усіх випадках поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в місті Київ. Транспортні засоби передано представникам Національної поліції для подальшої перевірки та правових рішень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus