USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Мешканці Старовижівського району просять повернути їм працівників ДАІ

25 Червня 2015 18:30
Від імені мешканців Старовижівського району депутат облради просить начальника УМВС у Волинській області Петра Шпигу повернути їм дорожню автоінспекцію, яку свого часу ліквідували.

Про це під час засідання 35-ї позачергової сесії Волинської обласної ради сьогодні, 25 червня, повідомив депутат Василь Пецентій.

Так, обранець громади звернувся до волинського очільника міліції із запитом у якому він озвучив прохання громади повернути у Старовижівський район відділ ДАІ, який, згідно із рішенням селищної ради, перенесли у Камінь-Каширський район.

«На Старовижівщині є такі села, яким добратися до Каменя-Каширського – 130 кілометрів з пересадкою в Ковелі. Це неподобство. Вирішіть це питання по суті і по ділу. Поставте чоловіка, працівника ДАІ, який двічі на тиждень займався би розглядом питань людей із району. Адже зі звичайних бюрократичних питань їздити автобусом туди-сюди – надто затратно», - емоційно каже обранець громади.

І, хоч його колеги, такий запит підтримали, утім, зі слів голови ОДА Володимира Гунчика, він уявлення не має, яким чином начальник міліції може відмінити рішення селищної ради.

«Це буде звичайна відписка депутатам облради, що даного рішення відмінити неможливо», - підсумував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ха-ха Показати IP 25 Червня 2015 19:57
Ну *ебіли і придурки, клоуни при владі!!! Немає слів
ну й видав Показати IP 25 Червня 2015 20:51
"На Старовижівщині є такі села, яким добратися до Каменя-Каширського – 130 кілометрів з пересадкою в Ковелі. Це неподобство. Вирішіть це питання по суті і по ділу. Поставте чоловіка, працівника ДАІ, який двічі на тиждень займався би розглядом питань людей із району" Поліщуки , перестаньте пити чи вийдіть з коми та не смішіть громаду!!!!! КОЛИ ЦЕ НЕПОДОБСТВО ВИРІШУВАЛО ДАІ, ВАС ВСІХ МІЛІЦІОНЕРИ ПІДСАДЖУВАЛИ НА ПОПУТКИ???? Мячня сивої п"яної кобили......
НАЙГІРШЕ ТЕ Показати IP 26 Червня 2015 10:21
що цей район залишиться з однією сільською радою - у старій вижівці. як бути селянам, коли більшості до райцентру добратися НІЧИМ??? а декому і 35 км..як??? а їздити то за що?? щоб отримати нещасну якусь довідку - треба гнати таку даль?????? що ті представнкии громади вчора навирішували????? щоб вам так жилося, як люди в тому районі живуть.....ганьба!!!!
Львів Показати IP 5 Березня 2018 08:30
На відміну від інших пропоную своє бачення: відрядити пачці вникатиме до цього району і всі проблеми!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus