USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині «гарчали» мотоцикли. Ковельський мотокрос. ВІДЕО

16 Жовтня 2013 09:18
Кращі мотокросмени країни змагались у Ковелі в рамках третього етапу чемпіонату України з мотокросу в групі «Б». Успішно виступили на змаганнях господарі траси: ковельчани значаться серед переможців як в індивідуальних заїздах, так і в командному заліку.

Окрім того, мотокросмени виборювали і кубкові нагороди пам'яті родоначальника ковельської школи мотоспорту Миколи Клімашевського, - інформує «Телевізійний центр Ковель».

Назар Парницький з міста Радивилів Рівненської області зустрів свій сьомий день народження безпосередньо на ковельській трасі. У сідлі мотоцикла хлопчик з трьох років. Досвіду небагато, але бажання перемогти — не позичати.

З Ковеля Назар повезе не лише приємні спогади, а й медаль призера кубкових заїздів пам'яті родоначальника ковельської школи мотоспорту Миколи Клімашевського. У цих змаганнях брали участь не лише діти, а й ветерани, серед яких кращим був Валерій Лащук. А от найбільш видовищним та масовим став суперзаїзд гонщиків в класі open 500. На трасі не було рівних чемпіону України, студенту Ковельського ПЕК Андрію Буренку, який майже на коло обійшов свого головного переслідувача і земляка Юрія Наумчика.

Цього року Андрій був четвертим на континентальній першості з мотокросу. Тут, у Ковелі хлопець вперше презентував на публіку і свій новий Suzuki з об'ємом двигуна 450 сантиметрів кубічних.

Ще двоє ковельчан — Володимир Поліщук та Юрій Яцук стали переможцями ковельського етапу чемпіонату України з мотокросу в групі «Б». А мотокросмени технічної школи Ковельського ТСОУ виборола першість в командному заліку, випередивши гонщиків з Хмельницького та Національного траспортного університету.

Загалом учасниками заїздів в обох турнірах були близько 60 мотокросменів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus