USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Ноу-хау» в центрі Луцька обіцяють вже у серпні

25 Липня 2013 18:27
Два електронних табло, які сповіщатимуть про рух міського транспорту вулицями Луцька, обіцяють встановити поблизу центрального універмагу «Луцьк» та в районі магазину «Діамант» на проспекті Волі вже у серпні.

Така ініціатива, за словами начальника управління транспорту та зв’язку Анатолія Миронюка, зробить їх ближчими до людей.

Про плани та нововведення посадовець розповів під час засідання комісії Луцької міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва 25-ого липня.

З його слів, на електронних табло буде візуалізована інформація в табличному та схематичному вигляді стосовно прибуття автобусів, маршрутів, які проходять через ці точки.

Разом з тим, начальник управління транспорту зауважив, що рішенням міської ради планують заборонити рух приміського транспорту центральними вулицями міста. Це, мовляв, зменшить загазованість повітря, кількість ДТП та розвантажить транспортні артерії міста.

Рух 20 автобусів за годину вздовж проспекту Соборності Мартинюк назвав неприпустимим.

Є у планах посадовців створення окремого транспортного коридору для вантажівок та багатотонок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
111 Показати IP 25 Липня 2013 19:30
от нафіга це табло на Волі? Там що, така велика юрба людей? Є більш залюднені місця в Луцьку... Нафіга ці табла взагалі - я вже навіть не питаю....Можна подумати транспорт дотримується якогось розкладу... Нема як чергову партію грошей відмити?
Корінний лучанин Показати IP 25 Липня 2013 22:44
ЦЕ- "ХАУ-НОУ"!!ПРОСТО ВЛАДА "ПРИКОЛЮЄТЬСЯ"! З ТОЧКИ ЗОРУ МІСЦЕВОЇ ВЛАДИ, ЦІ ВИТРЕБЕНЬКИ ВСІМ у ВІЧІ БУДУТЬ КИДАТИСЬ,А ЇЙ БУДЕ ЧИМ ПОХВАЛИТИСЬ, ОСЬ БАЧИТЕ ЛЮДИ ЯКЕ ФАЙНЕ ДІЛО ДЛЯ ЛУЧАН ЗРОБИЛИ! Ну ЦЕ НІЧОГО ЩО ЛУЦЬК В БОРГАХ І БЮДЖЕТ ТРІЩИТЬ,ЗАТЕ У НАС ОГО-ГО У ДВОХ МІСЦЯХ ТАБЛО Є І ВСІ БУДУТЬ ЗБІГАТИСЯ ТА ШУКАТИ СВОЮ МАРШРУТКУ, А В ЦЕЙ ЧАС НА КІНЦЕВІЙ ЗУПИНЦІ ВОДІЙ БІО- ТУАЛЕТ ШУКАЄ!!! КЛАС!!!
Лучанин Показати IP 26 Липня 2013 01:28
До чого тут приміський транспорт? Хочете чисте повітря - замініть маршрутки тролейбусами! Новими тролейбусами! І нехай ходять кожні 5 хвилин.
лучанка Показати IP 26 Липня 2013 10:09
краще б туалет відкрили в центрі міста
Факт до лучанка Показати IP 26 Липня 2013 10:48
Навіщо Вам туалет в центрі міста? Тож поставили сітілайт з картою, стовп з стрілочками. Бігайте! Якась Ви меркантильна.
Туристка Показати IP 26 Липня 2013 10:59
Стовпи зі стрілочками - зачьот, щоб туристи знали куди і як добратись. А от електронне табло - це вже примха, якщо є багато грошей в бюджеті. Адже з центру їздить багато маршуток і без проблем можна сісти на будь-яку і добратись в інший куточок міста, не те, що на Соборності ждеш 20-30 хвилин маршутку 9 чи 1.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus