USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Оприлюднили шпигунські знімки інтер’єру Audi R8 e-tron

5 Січня 2012 15:20
Голландський портал AudiBlog опублікував «шпигунські» фотографії інтер'єру електричної версії Audi R8 - R8 e-tron.
На них видно, що екологічний спорткар отримає нове кермо і важіль перемикання передач, на відміу від стандартної модифікації автомобіля.
Про це пише NewsMarket.
Перемикач управління мультимедійно-навігаційною системою MMI в електромобілі розташовується на центральному тунелі - перед важелем перемикання передач. Для цієї версії автомобіля також був змінений важіль поворотників.
Орієнтовно, електромобіль, побудований на базі суперкара Audi R8, з'явиться у продажу до кінця 2012 року. Як повідомлялося раніше, машина отримає ту саму технічну начинку, що і концепт-кар, представлений на Франкфуртському автосалоні в 2009 році. Той прототип оснащувався чотирма електродвигунами (по одному на кожне колесо) сумарною потужністю 313 кінських сил.

Комплект літій-іонних акумуляторів, встановлений на e-tron, дозволяють спорткару проїхати без підзарядки близько 248 кілометрів. До «сотні» новинка розігнатиметься за 4,8 секунди. Максимальну швидкість машини планується обмежити на позначці 200 кілометрів на годину. Повна підзарядка батарей від звичайної розетки займатиме шість-вісім годин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus