USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Працівник АЗС, якого збила машина – у лікарні. Подробиці

16 Березня 2017 15:19
Працівника АЗС госпіталізували з переломом і струсом мозку. Натомість у водія авто медики діагностували струс, а також втрату свідомості.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, водій автомобіля Skoda втратив керування, збив стовбець та протаранив колонку АЗС разом з автомобілем, який в той час там знаходився. Від удару легковик відкинуло в сторону.

Відповідно до попередньої інформації, працівника АЗС госпіталізували у міську лікарню. У нього діагностували струс мозку, перелом. Що стосується водія автомобіля Skoda, який спричинив ДТП, то у нього виявили струс мозку і втрату свідомості.

Наразі життю учасників ДТП нічого не загрожує, їхній стан – стабільний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
інспектор Показати IP 16 Березня 2017 16:27
У працівника АЗС виробнича травма. А такі травми завжди намагаються скривати у тому числі і "нещасний фонд".
Olegarh Показати IP 16 Березня 2017 22:40
І порушник водій був не виноватий просто знепритомнів а те що готовий в дрова їхав так це ніхто не бачить всі рішають але люди невинні після цього страждають прикро.
К Показати IP 18 Березня 2017 20:09
Так, шкода невинних людей. Вони потім будуть довго проходити реабілітацію. А "невинні" водії куплять собі спокійне подальше життя і повне зняття кримінальної відповідальності. Так само як НУМЕРЖИЦЬКИЙ сергій , що працює на КОНТИНІУМІ, який збив жінку на пішоходному переході під час їзди на машині з несправними гальмами...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus