USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Тарифи на проїзд у Луцьку переглядатимуть відкрито, – Григорій Недопад

21 Лютого 2018 10:28
Усі скарги на порушення, допущені перевізниками в місті, своєчасно розглядаються та аналізуються. Серед допущених порушень – відсутність gps-навігації, системи оповіщення зупинок, недотримання схеми та графіку руху. Перевізники, своєю чергою, скаржаться на недоотримання коштів за надані послуги.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 21 лютого.

Керівник управління транспорту та зв’язку Віктор Кукішев розповів, що для покращення послуг перевізників у місті було проведено відповідні зустрічі з представниками перевізників, а також перевірки маршрутів.

«Усі скарги та звернення громадян розглядаються перевізниками», – зазначив Віктор Кукішев.

Він повідомив, що у результаті звернень було проведено, зокрема, обстеження пасажиропотоку за напрямками № 9, 9а, 47 та 25.

Директор ТзОВ ВТП «Санрайз» ЛТД Юрій Девіцький акцентував, що його підприємство знаходиться в тяжкому стані та потопає в боргах і кредитах. Він відзначив, що саме через відсутність коштів не оновлюється парк, адже більшість коштів іде на оплату заробітної плати та пальне.

«Це цілеспрямоване знищення транспорту в Україні. В нас немає жодного заводу, який би виробляв автобуси», – акцентував Юрій Девіцький.

Перший заступник мера міста Григорій Недопад сказав, що зараз вивчається питання доцільності підвищення ціни на проїзд.

«Усе буде відкрито для громадськості. Досліджуватимуться всі питання. Ми цим займаємося і діємо в інтересах лучан», – переконав Григорій Недопад і додав, що міська рада не допустить, аби перевізники відмовлялися від менш популярних маршрутів задля своєї вигоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
пасажирка Показати IP 21 Лютого 2018 11:06
коли піднімали ціну з 3 до 4 грн. також була пісня про оновлення авт.парку, проте нових маршруток не появилось. Все на пальне і на зарплату!!! а не кожному маршрутка по 5 грн. буде по кишені і знову вийде той самий прибуток тільки з меншою кількістю пасажирів. Сьогодні бачу як люди тролейбуси штурмом беруть по Соборності, Перемоги і так до центру. Майбутнє, мабуть, буде за екологічно чистими тролейбусами.
Пройшло Показати IP 21 Лютого 2018 11:21
Авто парк новий .. тоді і ціни підняти .. а то їдеш і чекаєш коли той корч зламається
ігор Показати IP 21 Лютого 2018 23:34
цікаво а на чому їздить пан Юрій Девіцький і скільки поверхів його дім

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus