USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Toyota відкликає 885 тисяч авто

19 Жовтня 2013 15:41
Toyota відкликає 885 тисяч авто, щоб вирішити проблему з витіканням води з системи кондиціонування, - інформує Кореспондент.

Вода, як повідомляє автовиробник, може витікати у систему подушок безпеки, спричиняючи коротке замикання та включаючи попереджувальний сигнал.

У деяких випадках, повідомляє Toyota, це може призвести до виведення системи подушок безпеки з ладу, а в деяких - до спрацьовування системи.

Цю проблему виявили у таких моделях як Camry, Camry Hybrid, Avalon, Avalon Hybrid та Venza, виготовлених у 2012-13 роках.

У Північній Америці відкликають близько 847 тисяч авто, решту відкликають у Європі, Азії та на Близькому Сході.

Речниця Toyota розповіла ВВС, що компанія отримала два повідомлення про незначні ушкодження через цю проблему, але інформації про випадки автокатастроф з цієї причини немає.

Це вже третє масштабне відкликання Toyota за останні тижні.

Минулого місяця компанія відкликала 780 тисяч автомобілів у США через можливі проблеми з моделями RAV4 та Lexus HS 250h.

Крім того, у вересні Toyota відкликала у США 615 мінівенів Sienna.

В останні тижні були відкликані понад 2,2 мільйона машин Toyota.

Аналітики припускають, що відкликання авто можуть вплинути на репутацію виробника в очах покупців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus