USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У кого Луцьк придбає 30 тролейбусів?

3 Вересня 2019 18:30
Завдяки спільному проекту Департаменту економічної політики Луцької міської ради з Європейським інвестиційним банком «Оновлення інфраструктури електротранспорту міста Луцька», передбачена закупівля 30 нових, комфортних низькопідлогових тролейбусів.

2 вересня 2019 року відбулася процедура розкриття тендерних пропозицій закупівлі № 2019/S 113-276199 «Постачання 30 нових 12-метрових низькопідлогових тролейбусів, включаючи набір запасних частин і витратних матеріалів, набір обладнання та інструментів для технічного обслуговування, ремонту та супутніх послуг», йдеться на сайті міськради.

Тендерну документацію придбало три компанії, з яких дві надало свої пропозиції. Згідно Протоколу розкриття, вартість пропозиції учасника № 1 – Консорціуму ВАТ «Керуюча компанія холдингу «Белкоммунмаш» і ТОВ «БКМ – Україна» (Республіка Білорусь) становить 5 258 448 євро без ПДВ. Учасник № 2 – Дочірнє підприємство «Автоскладальний завод № 1» Публічного акціонерного товариства Автомобільна компанія «Богдан Моторс» (Україна) подав пропозицію загальною вартістю 4 522 737,83 євро без ПДВ.

Варто зазначити, що тендер відбувається за процедурами Європейського інвестиційного банку. На даний час розпочато процес оцінки тендерних пропозицій конкурсантів на відповідність тендерній документації: технічним специфікаціям рухомого складу, вимогам до фінансового стану постачальника, тощо. Цей процес займе близько місяця. Після погодження Європейським інвестиційним банком звіту про оцінку ми отримаємо переможця.

Нагадаємо, проект «Оновлення інфраструктури електротранспорту міста Луцька» є частиною спільного проекту Уряду України та Європейського інвестиційного банку «Міський громадський транспорт України».

Загальна вартість проекту для міста Луцька становить близько 5,8 млн євро, з яких кредитні кошти Європейського інвестиційного банку становлять понад 4,9 мільйони євро.

Проект складається з двох частин: придбання нового рухомого складу (тролейбусів) в кількості 30 одиниць та інфраструктурного компоненту, що передбачає будівництво тролейбусної контактної мережі на вул. Окружній та вул. Станіславського в м. Луцьку, деякі інші покращення тролейбусних ліній.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Pattern Показати IP 3 Вересня 2019 18:56
Блін, зайшов на новину за 2014 рік про нові тролейбуси. Побачив ціну 1.25 за про'їзд, всплакнув. )
222 Показати IP 3 Вересня 2019 18:59
Цікаво, якщо виграють білоруси. Я буду в шоці!!
Богдан Сташинський до 222 Показати IP 3 Вересня 2019 20:11
По Львові їздять як раз білоруські тролейбуси, вони як раз і знають собі ціну тому що якість на голову вище, а те що пропонують дешевше - це металобрухт з китайських сплавів - за пару років це будуть труни на колесах ...
Лучанин до 222 Показати IP 3 Вересня 2019 21:14
Я не проти вітчизняного виробника, а нвпаки за, проте якість луцьких тролейбусів можна оцінити самим, коли сідаєш в тролейбус, який їздить переламаний навпіл, один вже списаний, або в маленький в якому дихати в сонячну погоду взагалі не можна та ще й стати нема де. А от за білоруськими тролейбусами в світі доволі велика черга, що говорить саме за себе. Так, різниця суттєва, але через 5 років ніхто грошей на новий транспорт не дасть. Дуже сподіваюся що при придбанні тролейбусів в людей зіграє здоровий глузд.
) Показати IP 3 Вересня 2019 19:49
Мартиняк тут з Горлачем не виграють. Це пішов вищий рівень. А от донецькі обл закупили у їх фірм тролейбуси без запчастин
Мешканка Показати IP 3 Вересня 2019 20:55
А хто буде працювати. Всі люди пенсіонери з тиском. Або алканавти. А мед огляд купляють. Люди їздятьпо 12год.цілий тиждень. А де Безпека.
Анонім до Мешканка Показати IP 3 Вересня 2019 21:47
Не суди по собі,таке враження що ти живеш в домі пристарілих,де провели інтернет,мешканка,навчись писати для початку.Бачив молодих жіночок за кермом,розплющ очі,якщо можеш і ти побачиш що все не так погано.Тільки язиком і можеш тріпатись.Все життя живете і нічого не робите,а потім кажете що все погано.
Сварливий пенсiонер до Анонім Показати IP 4 Вересня 2019 04:16
"в домі пристарілих,де провели інтернет" Всьо, я збираю манатки
Виборець Показати IP 3 Вересня 2019 21:44
Говорили,балакали,сіли,та й заплакали.Що це змінить???НІЧОГО.Черговий "розводняк"....
Назар Показати IP 5 Вересня 2019 01:28
Хотілося б хорошу білоруську техніку в місто отримати. З кондиціонерами салонів, з WiFi. Шкода, якщо будуть богданівські корита в Луцьку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus