USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку на 70% завершили «ямковий» ремонт

10 Квітня 2019 07:00
До Великодня магістральні вулиці Луцька будуть без ям. Із запланованих 20 мільйонів гривень на поточний ремонт, дорожники використали вже половину.

Коментуючи ситуацію, директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Юрій Крась каже, що оцінку дорожньому покриттю зробили на початку березня, тоді і приступили до роботи.

«Тепла погода розпочалася ще з березня, що дозволило оперативно взятися за «ямковий» ремонт задопомогою гарячих асфальтних сумішей. Оцінюючи хід виконання робіт, ми прогнозуємо, що десь за два тижні, тобто до Великодня, постараємося завершити усе на магістральних вулицях. Далі входитимемо в плановий режим ремонтів, капремонтів. Хоча, зауважу, вже багато де ремонтуємо тротуари.

Однією із найбільш зношених була вулиця Рівненська, її зробили, теж до ладу довели заїзні кишені, зупинки. Останньою ремонтували вулицю Відродження. Зараз фахівці перейшли на вулицю Богдана Хмельницького. В роботі й частина вулиці Ковельська, яка не була капітально відремонтована. Завершили ми ремонт на вулиці Глушець до парку. Роботи тривають на вулиці Січова, на Зв'язківців, де є велика ямковість. Також ремонти відбуваються і на менших вулицях», - інформував Юрій Крась.

Так, на поточний ремонт із казни міста передбачили 20 мільйонів гривень. Юрій Крась каже, що половину суми вже освоїли, хоча робіт виконали більше, однак ще не всі акти виконаних робіт прийняли.

«Для того, щоб швидше і якісніше виконувати роботи – оголошено тендер на 700 тисяч гривень на струменевий метод. Завдяки ньому вдасться позакривати дрібні ями. Думаю, що переможець буде обраний найближчим часом і до робіт приступатимемо через 10 днів», - пояснює директор департаменту ЖКГ.

Щодо доріг, які торік ремонтували, то на них з міського бюджету не витрачають грошей.

«Проводячи огляд, ми побачили певні зауваження, але вони не масові і незначні. Зокрема, коли робити огляд більше 20 вулиць, де дорога зроблена методом напівпросочування, то побачили де і що треба доробити. Це стосується і розмітки. Але ми написали претензії, надіслали листи підрядникам і всі вони погодилися за власний кошт це ліквідувати, адже є гарантія. Приємно, що жоден не пішов на принцип та не захотів ці правові відносини з'ясовувати в суді, що затягнулося б на роки. А все тому, що ми маємо велику конкуренцію по тендерах і підприємці не хочуть отримувати негативні відгуки, аби мати змогу й надалі з нами працювати», - наголосив Юрій Крась.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Я Показати IP 10 Квітня 2019 08:03
В мене як в воді, відчуття що тіко тіко понарізали дирок- ті злодії не можуть робити. В шию гнати тих злодюг
Таня Показати IP 10 Квітня 2019 08:06
А Набережну і Ківерцівська в списку є? Там неможливо їхати! Яма на ямі!
я до Таня Показати IP 10 Квітня 2019 09:25
я також щодня цим шляхом їжджу.Кожна яма у мене іменна, я вітаюся з ними щоранку. Сумуватиму, коли їх залатають. Одне втішає, що ті латки, як правило,на кілька тижнів, до перших дощів чи снігів.
Serg до я Показати IP 10 Квітня 2019 09:38
Дякую за хвилинку сміху...)))
Луч Показати IP 10 Квітня 2019 08:30
От мені не везе я постійно їзжу де тих 30%!
автовласник Показати IP 10 Квітня 2019 09:27
Ну до Паски попрацюють,а ціле літо та до Різдва будуть без роботи сидіти і в карти грати???
Стомленийвідбрехунів Показати IP 10 Квітня 2019 09:53
А про Мамсурова забули, чи вирішили залишити "розбомбленою"?
Газда Показати IP 10 Квітня 2019 09:54
Яма на ямі, Набережна знищена. Яких 70%. На 7%-не тяне.
Маркович Показати IP 10 Квітня 2019 10:44
А вул.Народних Дружинників може хоч раз за 27років поремонтуєте?Мабуть гроші разів зо п'ять виділялись.Немає каналізації.Своїми силами засипаємо ямки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus