USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Володимирі-Волинському борються з ямковістю на дорогах, викликаючи поліцію

7 Квітня 2017 14:26
Активісти Володимира-Волинського вирішили боротися з ямами на дорогах викликаючи поліцію.

Розпочав боротьбу Тарас Сватко, який вже двічі викликав поліцію аби та задокументувала аварійний стан покриття дороги на головних вулицях міста. Тарас відзначив, що поліція без проблем прибула на виклик, провела необхідні заміри ям, глибини яких подекуди сягали аж 19 сантиметрів, і закликав інших мешканців міста долучатися до його ініціативи.

«Я викликав поліцейських, які приїхали, зафіксували правопорушення, склади відповідні матеріали. На основі цих матеріалів вони мають скласти припис і направити його до балансоутримувача цієї ділянки дороги, котрий у встановлений законом термін має усунути дефект. Вразі не усунення дефекту на балансоутримувача буде накладено адміністративне стягнення в розмірі 60-ти неоподаткованих мінімумів, що становить близько 1000 гривень», - розповідає Тарас Сватко.

Днями до ініціативи Тараса Сватка долучився Ігор Іванюк. Він теж викликав поліцію аби та зафіксувала ями на вулиці Устилузькій у Володимирі-Волинському. До речі, глибина однієї ями сягнула восьми сантиметрів при допустимих чотирьох.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
молодець Показати IP 7 Квітня 2017 16:56
все по закону
Лучанин Показати IP 7 Квітня 2017 22:14
А хто буде платити штрафи за ями в дворах на пр.Соборності ???
Лучанин Показати IP 8 Квітня 2017 18:03
Яйця в дв*рі, відібрити майно, посадити в тюрму цих "ЧІНІВНИКІВ"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus