USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Верховна Рада скасувала техогляд

5 Липня 2011 11:31
Верховна Рада України 5 липня, прийняла у другому читанні та в цілому законопроект, що передбачає скасування обов’язкового технічного огляду для легкових автомобілів, які не використовуються в комерційних цілях.

За зміни до низки законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автоперевезень N8397 проголосували 262 народних депутати, - повідомило Дзеркало тижня.

Закон передбачає скасування обов'язкового техогляду для приватних легкових автомобілів. Державтоінспекція відсторонюється від контролю технічного стану транспортних засобів. Ці функції передаються суб'єктам господарювання.

Також, суттєво спрощується порядок проходження обов'язкового технічного контролю для інших транспортних засобів.

Окрім цього, скасовуються вимоги щодо обов'язкової наявності у водія дорожнього маршрутного листа і довіреності на керування транспортним засобом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
рр Показати IP 5 Липня 2011 11:57
Наконец-то осилили
Боярин Показати IP 5 Липня 2011 12:01
А если владелец автомобиля юридическое лицо?
Шофер Показати IP 5 Липня 2011 13:47
ВІВАТ БРОДСЬКОМУ ТА Держпідприємництву!!! Давно обіцяли. А то машину не оглядали, а тільки гаішники на гроші людей розводили.
Pavel Показати IP 5 Липня 2011 14:29
В нас все що не спростять то все людям дорожче! Даю гарантію, що "суб'єкти господарювання" будуть дозволені лише "свої", за ТО будемо платити більше, але тепер гроші попадатимуть не в бюджет а напряму до кишень чиновників, бо якось важко стало відмивати бюджетні гроші.
wiking Показати IP 5 Липня 2011 15:03
Не поспішайте. Щось інше придумають або на бензині компенсують. Як в анекдоті: - Я щось не розумію де тоді я попадаю?
гисть Показати IP 5 Липня 2011 15:09
рибята непереживайте найдуть другий спосиб як бабло скосити .
VSC Показати IP 5 Липня 2011 15:11
Вероятнее всего, деньги будут выбивать посредством страховиков. Они не застрахуют машину, пока вы не пройдете НЕ обязательный техосмотр, на техстанции, которая работает в паре со старховой компанией.
Лучанин до VSC Показати IP 5 Липня 2011 23:03
Є деякі страхові компанії, які борються за свого клієнта. Мені, наприклад, дзвонять ще за три місяці до закінчення страховки, пропонують продовжити на вигодніших умовах. А я ж можу і в іншу піти. А вам хто заважає знайти ту компанію, де вам підходить СТО, чи де його не дуже вимагають?
віктор до Лучанин Показати IP 6 Липня 2011 17:02
А вам хто заважає знайти ту компанію, де вам підходить СТО, чи де його не дуже вимагають? що означають ці слова ??? не дуже ....корупція ??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus