USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За підроблені документи водіїв Волині чекає кримінал

11 Грудня 2014 10:41
Підроблені документи на автівку та посвідчення водія сумнівного походження – такі порушення вивили на території області співробітники ДАІ. В обох випадках відкрили кримінальне провадження. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

У Луцьку інспектори відділу ДАІ зупинили автомобіль «Форд-Транзит» під керуванням 36-річного жителя Маневицького району. Під час перевірки документів з’ясувалося, що посвідчення водія чоловіку не видавалося.

У Ківерцях під час перевірки документів у 23-річного водія автомобіля «Фольксваген Гольф» співробітники Державтоінспекції виявили свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу з ознаками підробки.

За даними фактами відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі до двох років. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
віктор Показати IP 12 Грудня 2014 16:51
зробити дешевше розмитнення....
ник Показати IP 12 Листопада 2015 19:47
а як быть с теми кто купил права у тех же даи. как быть с теми кто едет на красный свет . по тротуарах паркуется на зебре и считает что делает все правильно. может вы думаете что хоть один мажорик учился в автошколе. кто ответит за идиотов на дороге которых так плодили больше 2о лет. кто влетает в магазин на второй день паски готовый убегая от гаи но уже на третий день он уже опять за рулем кто кто может ответить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus