USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Благодійники подарували дітям свято на льоду

14 Грудня 2013 15:46
Благодійна акція «В гостях у Снігової Королеви», організована Луцьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримки благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», згуртувала дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Театралізоване дійство на катку «Снігова королева» супроводжувалося веселими естафетами серед вихованців хокейного клубу «Спарта» та приємними сюрпризами для усіх присутніх малюків, яких, до слова, зібралося чимало.

«Хочу привітати вас усіх з новорічними святами. Їх початок асоціюється, зазвичай, зі святом Миколая, до якого залишилося кілька днів. Бажаю всім хорошого настрою, міцного здоров’я, малечі – лише позитиву. І дякую тим людям, які вміють згуртувати маленьких лучан і благодійні фонди навколо добрих справ та влаштувати справжнє свято. Зокрема, це Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Вони роблять все для того, щоб наші діти, наше майбутнє, почували себе комфортно і радісно», – розповіла заступник голови правління благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» Ірина Констанкевич.

Вона повідомила, що за попередніми зверненнями від п’ятнадцяти організацій, благодійний фонд привітає понад 2000 дітей з нагоди новорічних та різдвяних свят. Таким чином благодійники планують додати гарного настрою та радості маленьким лучанам.

Окрім позитиву від казкових героїв, цікавих естафет та можливості покататися на ковзанах, учасники святкового дійства «В гостях у Снігової Королеви» отримали солодкі подарунки з рук Діда Мороза та Снігурочки від «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк», канцелярію та іграшки від «Дитячої місії. Україна».

Організатори заходу подякували за підтримку усім, хто долучився до заходу та пообіцяли, що свят для малечі буде чимало. А після свята на льоду, діти мали змогу поспілкуватися за солодким столом у кафе неподалік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 19 Грудня 2013 15:53
Цікаво, як проходить відбір на святкування для сиріт? Я опікун,виховую дитину позбавлену батьківського піклування, але не отримую ніякого запрошення на святкування новорічних свят. Лише читаю в новинах про святкові дійства для сиріт, то в Палаці учнівської молоді, то в "Адреналін сіті". Тут існує якась схема відбору?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus