USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Де найчастіше відпочивають волинські діти

24 Липня 2013 11:32
Понад 6000 волинських дітей вже оздоровили та охопили відпочинком. 1020 з них – обдаровані і талановиті краяни відпочили у селі Поляниця, Івано-Франківської області, у туристичному комплексі «Буковель», за кошти благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк», - інформує «Під прицілом».

Луцькі діти також оздоровилися у таборі «Ровесник». Перша зміна - літня школа для обдарованих та талановитих дітей «Ерудит» - 200 чоловік і друга зміна - 200 дітей, серед яких - діти-сироти, діти з малозабезпечених та багатодітних сімей, діти-інваліди, діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Зауважимо, вартість харчування у день на одну дитину - 45 гривень.

У повідомленні також йдеться, що протягом двох тижнів працювали 26 таборів з денним перебуванням на базі шкіл. Там організували дворазове харчування з розрахунку - 14 гривень на дитину. У цих таборах відпочило 3497 дітей.

Крім того, функціонували п’ять таборів праці та відпочинку Луцької дитячо-юнацької спортивної школи № 2 у селах Світязь, Озеряни, Сомин, Гаразджа. Тут відпочило 120 дітей, щоправда, винятково за кошти батьків.

Також за спонсорські та кошти батьків оздоровили 2020 осіб. За такою ж схемою запланували оздоровити ще 2504 дитини.

З 30 липня по 12 серпня 2013 року працюватимуть табори праці та відпочинку у Гаразджі, де відпочиватиме 30 дітей упродовж 14 днів - вихованців центру туризму, спорту і краєзнавства.

З 1 липня працював табір денного перебування «Підлітковий дім» служби у справах дітей Луцької міської ради. У ньому відпочило 60 дітей пільгових категорій.

Міським центром фізичного здоров’я для населення «Спорт для всіх» організували роботу табору з денним перебуванням, у якому відпочило 80 дітей.

Управління охорони здоров’я Луцької міської ради через медичні заклади направило на оздоровлення 272 дитини пільгових категорій; департамент соціальної політики міської ради - 25 дітей, які постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи; відділ у справах сім'ї та молоді - 238 дітей пільгових категорій.

ЧИТАТИ ЩЕ: НА ВОЛИНІ - У РОЗПАЛІ СЕЗОН ДИТЯЧОГО ВІДПОЧИНКУ ТА ОЗДОРОВЛЕННЯ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus