USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Депутати Луцькради більше одного дня не працюють

1 Серпня 2013 12:09
На 2-е засідання 43 сесії Луцької міської ради депутати ледь зібралися. Сесія розпочалася на 20 хвилин пізніше. Спочатку зареєструвалися 27 обранців. Згодом «підтягнулися» ще троє.
На сесії депутатам слід було розглянути 101 питання. З них - 84 земельних. І майже всі вони були прийняті «пакетами». Не задовольнили прохання лише кількох: без гаражів залишаться 5 лучан, а деяким підприємцям заборонили працювати.
Після того, як одній підприємливій лучанці не поновили договір оренди, Луцький міський голова Микола Романюк розповів: «А вона казала: «Що мені міська рада?! Я все «порішаю».
Не поновили договір-оренди і підприємству «Прес-інформ» для відкриття стоянки автотранспорту на вулиці Карпенка-Карого, 2а.
«Там декілька автомобілів вдень, а ввечері взагалі порожньо. Завдяки цій ділянці під парковку, можна розширити вулицю, зробити безплатну стоянку для водіїв, які заїжджають на Завокзальний ринок. Це хоч якось впорядкує рух автотранспорту біля ринку,» - поінформував перший заступник міського голови Святослав Кравчук.
Також на розгляд депутатів запропонували питання поновлення договорів-оренди підприємству «Скорпіон-сервіс» на декілька ділянок, що на вулиці Глушець.
Нагадаємо, що комісія попередньо не погодила це рішення, аргументувавши тим, що деякі кіоски влаштовані з порушенням норм.
Луцький міський голова Микола Романюк зауважив, що і в облспоживспілки, і в інших орендарів землі, договори-оренди до 2014 року. То чому відмовляти одному».
Проте обранці не підтримали поновлення договору-оренди підприємству «Скорпіон-сервіс» на 4 ділянки. А коли йшлося про п’яту ділянку, депутати припинили голосування.
Адже об 11:30 вони припинили свою історичну діяльність на вшанування пам’яті Лесі Українки з нагоди сторіччя від дня смерті видатної поетеси.
Після чого була пропозиція окремих депутатів продовжити сесію, бо: «Ми ж не зберемося!» - вигукнули з зали.
«Я прийду, а ви, хочете, не приходьте,» - відповів Микола Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus