USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Дітей позбавили романтики спальних наметів

27 Липня 2010 12:08

Згідно з новими змінами до положення Міністерства про оздоровлення дітей, для організації наметових дитячих таборів, в палатках повинні бути ліжка, тумбочки, шафи, гаряча вода та їжа.
Про це під час оперативної наради в луцького міського голови 27 липня розповіла начальник управління освіти Луцькради Анжела Масиник.
Посадовець повідомила, що зміни відбулися нещодавно і забезпечити такі жорсткі вимоги міністерства складно. Для того, аби вмістити в палатку ліжка, потрібні великі армійські намети, які є у великій кількості хіба що у військових та правоохоронців.
За новими нормами, діти позбуваються романтики ночівлі у спальних мішках та сухих пайків. Відтепер, каже Масиник лише гаряча їжа та стаціонарні ліжка.
Тому за два місяці цього літа було проведено лише декілька таких таборів. Проте, посадови ця зазначає, що ця проблема більше стосується туристичних організацій, школи зазвичай оздоровлюють дітей у стаціонарних таборах.
Зокрема, за повідомленням Масиник 5865 дітей вже оздоровлені в таборах праці і відпочинку, таборі Ровесник, на базі Волинського училища професійної підготовки працівників міліції у Сокиричах, в християнських та пришкільних таборах.
До словами, управління також планує організувати за кошти батьків у другу зміну в пришкільних таборах у серпні, аби підготувати школярів до навчального процесу. Проте, таких таборів не буде у 18 та 22 школах через ремонтні роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus