USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

До середини травня у 56 будинках цілодобово буде вода, - Романюк

30 Квітня 2013 10:48
Встановлення обладнання, необхідного для забезпечення цілодобового водопостачання 35 будинків у «40а» мікрорайоні Луцька, уже завершується. На черзі – помешкання на вулиці Кравчука.

Про це розповів Луцький міський голова Микола Романюк під час ефіру передачі «Варто знати» на телеканалі «Нова Волинь».

За словами мера, у лютому вже вирішили питання водопостачання у нічний період у 38 будинках, але проблемою продовжують займатися. Так, наразі завершується встановлення обладнання, яке «практично повністю» забезпечить цілодобове постачання води у 35 будинках на «40а» мікрорайоні Луцька. «До Пасхи ми постараємося, щоб там була цілодобово вода», - додав Микола Романюк.

А вже до 15 травня планують підключити до бойлерної 21 будинок на вулиці Кравчука. «Таким чином поетапно, поступово доведемо до того, щоб вода цілодобово була у лучан», - зазначив міський голова.

«Питання з одного боку дуже просте, хоча на запуск обладнання треба як мінімум по 100 тисяч обладнання додатково поставити. Ми його ставимо. Ці роботи виконуються. Я думаю, що лучани, може, подякують», - підсумував Микола Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus