USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Інвестор хоче облагородити сквер за РАЦСом

28 Липня 2010 12:00
Компанія «Тріада», яка хотіла інвестувати 20 мільйонів гривень у будівництво басейну в сквері за центральних РАЦСом у Луцьку, готова облагородити сквер та збудувати там капличку.
Таку інформацію у депутатському запиті озвучив 28 липня під час сесії Луцької міськради депутат Сергій Григоренко.
Обранець зазначив, що інвестор готовий замостити частину скверу плиткою, збудувати капличку та встановити лавочки для відпочинку. Депутат запевняє, що басейну на цьому місці не буде. В запиті Григоренка йдеться і про те, що необхідно узгодити новий план реконструкції скверу.
Сергій Григоренко запропонував внести сквер до реєстру об’єктів зелених насаджень, призначити відповідальних за прибирання та догляданням за сквером та нарешті якось офіційно назвати сквер. Депутат пропонує наректи цей невеличкий парк іменем 925-річчя Луцька.
Також, за словами депутата, до нього звернулася ініціативна група мешканців прилеглої до РАЦСу території з проханням скасувати договір оренди торгової точки, що в сквері. Мовляв, у цьому літньому кафе продають алкоголь. Палатка розміщена біля спортивного майданчика школи №21. І мешканці скаржаться, що цей «літник» негативно впливає на молодь і дітей.
Запит депутата підтримали 28 колег із 34 присутніх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
goodok Показати IP 28 Липня 2010 12:22
"імені 925-річча Луцька": пишеться нормально, а спробуйте вимовити? Звичайно люблю рідне місто, але назва блін... Вже маємо парк імені 900-річча, а наступного року ше шось збудують і назвуть іменем 926-річча і т.д. Ідея з капличкою досить гарна. Це надало б цій території певної культурності, місцевих менше тягнуло б "побухати в парку", капличку відвідували б віруючі люди. А ще підійти до питання з ентузіазмом, не просто облагородити сквер, а зробити його привабливим для фотозйомки, для відвідування новоспеченими нареченими (до памятника св.Миколаю ж всі їздять, от і тут щось подібне можна організувати). Тоді і назва сама напрошується: "сверик наречених" чи щось накшталт цього. Але якщо почнуть депутати тягти кожен в свій бік, думати як використати сквер до виборів, то повірте, нічого путнього не вийде. Ні басейну, ні каплички, ні скверу в результаті не лишиться.
prosto-man Показати IP 28 Липня 2010 12:44
підтримую!давно б так!а то пиляти дерева раніше хотіли....
Сашка Показати IP 28 Липня 2010 15:44
"Бойтесь данайцев дары приносящих"
малограмотний Показати IP 28 Липня 2010 15:46
А з якою ціллю такий альтруїзм? Вгепати гроші на благоустрій і все???? Сергійку, не крути...
Муня Показати IP 28 Липня 2010 15:59
Побудує капличку,покладе бруківку,потім оформить на себе право власності,після того відведе землю і побудує басейн.Якто кажуть довго але надійно.
кідман Показати IP 28 Липня 2010 16:02
Давно пора!!!!вот тільки братися ніхто не хоче!! на словах всі мастаки, так на ділі покажіть!!! а тут інвестор вирішив добру справу зробити, чому б не підтримати благі наміри???
вого КРОК Показати IP 28 Липня 2010 16:38
Нууууу.... народ!!!!Та невже,так от взяли й вирішили люди добру справу зробити от просто так!!!Не ну насправді уважуха,я знав що є ще достойні в наших селеніях!!!
Муня Показати IP 28 Липня 2010 16:38
Стільки років кожен день цей так сказать "інвестор" бачив скверик і навіть не думав про благоустрій,а як тільки дали по рукам зразу такий добренький став.Муля це зуб даю.
ГОСДУМА Показати IP 28 Липня 2010 18:07
да яка там муля*** смішно... капличка-так це чудово!!! парк облагородити - так це взагалі прекрасно!! класна ідея, швидше б вже дали дабро на реалізацію задуманого плану,а то життя йде, діти виростають, а хочеться жити в красивому чистому європейському Луцьку, а не стояти на місці та, ще краще, деградувати до савдепії...........
Знайка Показати IP 28 Липня 2010 21:03
Знаємо ми ці каплички... приватні...новий бізнес нині
мася Показати IP 29 Липня 2010 09:48
Почекаємо,поки Токарський стане мером,оновиться рада,тоді й будемо наводити лад в місті.А то хочуть на останок посШибати бабла.
VSC Показати IP 29 Липня 2010 10:45
Часовенку для яйцеголового батюшки построят? А яму, что он вырыл между домами, зароют? Тогда я - за. Пущай с матушкой под ЗАГСом чудесами занимаются, "слуги божьи". Прости меня Господи.
несторонній Показати IP 29 Липня 2010 17:11
Цікава інвестиція в благоустрій..))) цікаво, яка її рентабельність!?)) Зрозуміло що інвестор хоче там щось будувати в перспективі(басейн, парковку, спорткомплекс). Але ідея у будь-якому випадку здорова, і піде місто тільки на користь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus