USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Керівник «Візора» сховався від міськвиконкому «за спинами жінок»

16 Жовтня 2013 13:15
Керівник підприємства «Візор» Степан Чухрій каже, що відповідальними за недопрацювання системи GPS-контролю за міськими пасажирськими перевезеннями є самі перевізники, а його підприємство працює на повну силу.
Міський голова Микола Романюк під час засідання міськвиконкому, поцікавився у керівника «Візора» чому диспетчери підприємства невчасно вносять у систему GPS-контролю інформацію про зміну маршрутів на деяких рейсах.
Натомість Чухрій запевнив, що така ситуація – не вина його працівників. «Не було такого, щоб диспетчери не реагували на отриману інформацію», - зазначив керівник підприємства.
Міський голова скептично поставився до таких слів.
«Сховався за спини жінок, уповноважив доповідати двох працівниць. Ви ніколи не винні. Ми не в суді, щоб розбиратися. Пропрацюйте, чи можна щоб дані вводились в систему автоматично, баз участі диспетчерів», - зауважив Романюк.
Крім того Чухрій запевнив, що сповіщення зупинок у міських маршрутках повноцінно працюватиме до 15 листопада, як і зобов’язала міська рада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus