USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Губернатор «напророкував», коли відремонтують дороги на Волині

8 Квітня 2013 13:25
Губернатор порадив головному дорожнику Волині не ховати «в архів» знаки, які попереджають про поганий стан доріг в області. Мовляв, поремонтують автошляхи ще не скоро.

Про це йшлося під час оперативної наради у голови Волинської ОДА Бориса Клімчука 8 квітня.

За словами очільника Волинської ОДА, у службі автомобільних доріг в області намалювали «правильні знаки» щодо вибачень за стан доріг.

«Ти їх зберігай, ці знаки. Я думаю, що ще через 5-6 губернаторів після мене можна буде ці знаки ховати в архів. Це я оптимістично кажу, знаючи реальний стан наших доріг», - звернувся Борис Клімчук до начальника служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолія Посполітака.

У відповідь на це Посполітак зазначив, що уже з сьогоднішнього дня, 8 квітня, «запускають» два асфальтні заводи – у Ковелі й у Луцьку. А завтра, 9 квітня, «до роботи приступають» дорожники з «Луцькавтодору». «Таким чином ми виходимо на темпи, які забезпечать виконання ремонтно-будівельних робіт до 1 травня», - додав він.

Своєю чергою, Борис Клімчук зауважив, що на швидкість виконання робіт можуть вплинути погодні умови. «Буде погода – робимо, немає погоди – уходимо», - зазначив він.

Окрім того, додав: «Я ставлю завдання в такому порядку: 1-е – якісний ремонт, 2-е – якісний ремонт, 3-е – якісний ремонт, 4-е – темпи і площі. Ми вже більше прокльонів получали, ще витримаємо».

Тож, губернатор Волині дав завдання на асфальтних заводах забезпечити контроль за тим, який асфальт вариться, як дотримується технологія приготування асфальту і за виконанням робіт згідно планів, які затверджені.

Так, за словами Бориса Клімчука, найліпша ситуація - у Луцьку, адже «карти» для міських доріг «нарізають» вже другий тиждень. А от з трасами ситуація гірша.

«Нарізаємо карти, зразу асфальтуємо», - зауважив губернатор. До того ж, Борис Клімчук додав, що особливу увагу потрібно приділити трасі «Луцьк – Ковель». «Приступаємо із запізненням на місяць», - підсумував очільник Волинської ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
svitlana Показати IP 8 Квітня 2013 14:23
А чого це трасі "Луцьк-Ковель"????? Її декілька років тому відремонтували повністю. Це тому що наш губернатор звідти і часто їздить нею додому???? Є траси у набагато гіршому стані... На Володимир взагалі їздити неможливо
Серий Показати IP 8 Квітня 2013 15:57
Луцьк - Ковель це частина Міжнародної траси М-19, Е-85, а дорога до Горохова навіть не національна, тому Луцьк-Ковель

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus