USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Клімчук пропонує мером Кривицького – щоб добудував міст

24 Липня 2010 12:05
Голови облдержадміністрації Борис Клімчук запропонував лучанам вибрати наступним мером міста Антона Кривицького – як покарання за недобудований надземний пішохідниц перехід через залізничні колії від Луцького вокзалу до Варшавського ринку.
Про це інформує ВІП .
Тема довгобуду, який городяни нарекли «мостом Кривицького», стала предметом розмови губернатора 23 липня в прямому ефірі місцевого телеканалу «Аверс».
За словами глядачки, з приводу цією проблеми вона зустрічалася з луцьким міським головою Богданом Шибою. На прийомі той пояснив, що для добудови необхідно 2,5 мільйона гривень.
У відповідь Борис Клімчук ледь не залаявся.
«Я не хочу коментувати це питання. Тому, що інакше його коментувати, як чисто по-чоловічому у чоловічій компанії – не можливо. Що він там збирається робити – підйомні механізми із Х’юстона виписувати аерокосмічні? Невже там 2,5 мільйони? От скажіть мені, будь-ласка», - зітхнув губернатор.
А потому голова адміністрації підкинув «хорошу ідею» лучанам.
«Ну, буде перехід. Буде. От я не знаю, кого ви оберете наступним мером… Хороша ідея – обрати Кривицького і заставити доробити… І фонтан заодно», – сказав губернатор.
Заодно, голова облдержадміністрації нагадав про подібні довгобуди – «обіцянки-цяцянки».
«Київську площу я вже забрав у Богдана Павловича. Взяв на неофіційний баланс обласної державної адміністрації – повисаджували чорнобривці, молоді мами гуляють вечорами, ліхтарі горять – дуже гарно і мені подобається. Там бракує фонтанів. Сьогодні буквально дав команду шукати новочесні проекти фонтанів. Я думаю, на наступний День Незалежності ми порадуємо лучан фонтаном на Київській площі», – обнадіяв Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
УКБ Показати IP 24 Липня 2010 15:57
Борис Петрович, може і перинатальний центр добудуєте?Це вже не Кривицький а Ви починали
Він до УКБ Показати IP 24 Липня 2010 19:01
А заодно відновить роботу вен,кардіо та зобного диспацеру, які при ньому Жураківський похоронив.
Крилов Показати IP 24 Липня 2010 20:58
"... і щуку кинули у річку"
Студент Показати IP 25 Липня 2010 16:08
Клімчуку при Кривицькому добре "дерибанилось", от він його назад і хоче. Бо навчились спільно жити за принципом "рука руку миє..."
Антиянек Показати IP 25 Липня 2010 19:12
Клімоха вже відверто продвигає Кривика
Otto Показати IP 25 Липня 2010 22:20
Шансів у пенсіонера знову стати мером - нема...і так півміста вкрав...котельну ту нещасну....і ще багато і багато...., а Клімчук...багато говорить...і трохи робить для всіх і себе... по інтевю по Аверсу...казав що вже багато заробив...., через рік і його попросять з посади...поки є можливість треба брати...працювати
!!!!!!! Показати IP 26 Липня 2010 10:05
Борис Петрович буде підтримувати "злого банкіра". А Кривицький - це реакція на фразу Величка. НІКОЛИ "ковельський вчитель" не допоможе "луцькому хузяйствєнніку"...
йован до !!!!!!! Показати IP 26 Липня 2010 10:48
Вони завжди знаходили спільну мову,коли справа торкалась грошей.Все інше тоді відходило в сторону
Микола Показати IP 26 Липня 2010 14:10
О це правильно, Борис Петрович хоче щоб був в місті знов справжній хозяїн.
ломбардист Показати IP 26 Липня 2010 20:47
будуть хлопці дєрєбанити як в старі добрі врємєна :)
моргана Показати IP 26 Липня 2010 21:51
на шо там транш виділено? на Ягодин? ОТ наш голова бідкається з ким наступний кусок сиру поділити!
Фелікс Показати IP 26 Липня 2010 22:27
непогане покарання - стати мером!!!!:))) так можна вічно починати, не завершуючи уходити і знову чекати як попросять на почесне місце, замкнене коло чорт забирай!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OrestN Показати IP 27 Липня 2010 22:23
Це ж яким нахабним треба бути і тримати волинян за бидло щоб пропонувати виборцям одіозного Кривицького в ...мери!!! Йому не в мери а на "білі медведі" за його недолуге , а то і кримінальне мерство! Панове, ще мало накралисє???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus