USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Клімчук: впорядкувати кладовища або «пасти смертю хоробрих»

2 Серпня 2013 14:33
Голови райдержадміністрацій, на території районів яких не впорядкують кладовища та поховання до Дня незалежності – втратять роботу. Це сьогодні, 2 серпня, заявив на селекторній нараді голова облдержадміністрації Борис Клімчук.
«На території Волині – 1100 кладовищ і 800 поховань. Їх до Дня Незалежності треба привести до ладу», - дав вказівку підлеглим голова облдержадміністрації Борис Клімчук.
«Я вже не звертаюся до сільських голів, з ними нема про що говорити. Я звертаюсь до людей: «Ідіть до сільського голови і беріть його за бороду, чи щось інше, й кажіть: організуйте нас». Я звертаюся до директорів шкіл: як ви виховуєте дітей? Я звертаюсь до лісників: невже вам шкода зробити три дубових хреста і встановити у місцях поховань?» - сказав очільник Волині.
На селекторі йшлося про те, що найбільше невпорядкованих «місць вічної пам’яті» у Луцькому, Ківерцівському, Рожищенському, Горохівсьокму та Локачинському районах.
Найкраще виконали цю роботу у Скулині Ковельського району.
«Я ставлю завдання останній раз. Домовляємося, до Дня Незалежності, якщо в якомусь районі не впорядкують кладовище, то голови райдержадміністрацій «падуть смертю хоробрих», - зазначив Бори Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
БЕЗУМСТВУ ХРАБРЫХ ПОЕМ МЫ ПЕСНЮ Показати IP 2 Серпня 2013 15:15
а в Скулині, напевно, люди вже всі перераховані! За кожним закріплене окреме койко-место 2Х1,причому враховані всі майбутні демографічні катаклізми. Налагоджено продаж абонементів. По вечорах граэ тиха музика. Буфет. Ходить цілодобово транспорт. Рівняння на Скулин!!!
443 Показати IP 2 Серпня 2013 15:21
УВАГА !!! Луцький збанкрутілий ЗАХІДІНКОМБАНК вкрав Ваші депозити? Луцька прокуратура приймає заяви ошуканих вкладників щодо повернення депозитів. Не гайте часу. Просто так цей банк- банкрут гроші вкладникам не поверне. Львівська філія цього "банку" вже закрилась!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus