USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Клин клином: із рекламою воюють рекламою

28 Лютого 2012 10:37
У Луцьку чиновники намагалися «клин клином вибивати». Аби переконати лучан не займатися самовільним розміщенням реклами, запустили відповідну соціальну рекламу.

Про це йшлося 28 лютого під час оперативної наради у мерії.

Начальник відділу муніципальної дружини Луцької міськради Микола Корнейко розповів, що боротьба із самовільним розміщенням реклами та оголошень була одним із ключових завдань за минулий рік. За словами чиновника, за 2011 рік його підрозділ спільно із представниками ЖЕКів проводили об’їзди вулиць, аби розчистити незаконно розміщені оголошення.

Так, за минулий рік муніципали склали майже 40 протоколів щодо самовільного розміщення рекламоносіїв. А вже за два місяці і 2012-го таких порушень зафіксували 11.

Переважно самовільним розміщенням реклами зловживають організатори масових заходів – усіляких концертів, вистав та ярмарків.

Як зауважив Корнейко, для боротьби із самовільним розміщенням реклами у мерії придумали «ноу-хау» за принципом клин клином вибивають. Чиновники розробили соціальну рекламу, яка виховує лучан. У ній, зокрема, йдеться про недопущення розміщенння реклами на стовпах та інших не призначених для цього місцях. Такі ролики розмістили на сайті міськради, демонстрували на екранах міста та в маршрутних таксі.

Натомість перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук невдоволений роботою муніципальної дружини. Мовляв, усе місто заклеєне оголошеннями та плакатами, особливо у вихідні. «За рік практично нічого не зроблено», - обурюється Кравчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Контроль Показати IP 28 Лютого 2012 11:26
За рекламу цьогоріч сподіваюся візьмуться добряче. А то місто нагадує якісь обдерті трущоби.
123 Показати IP 1 Березня 2012 08:16
Цікаво а влада закон "Про рекламу" читала та решту нормативно правових актів? Стихійні "оголошення" на стовбах та деревах не підпадають під це визначення. Заклейка стовбів це пряме недоопрацювання Жеків.
PRNick Показати IP 6 Березня 2012 16:00
Креатив креативом, але такі речі повинні не тільки бути оригінальними, а в першу чергу працювати. Замість того, щоб друкувати поліграфію, залучати людей до поклейки (про напис російською мовою навіть не згадую), міська рада могла б замовити один телефонний апарат, запрограмований на безеперервний додзвон по базі номерів з вуличної реклами - і такі оголошення за принципом неефективності в майбутньому пропали б самі собою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus