USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ковель відсвяткував День міста. ВІДЕО

5 Липня 2011 12:02
У Ковелі в неділю, 3 липня, відзначали 67-му річницю визволення від німецько-фашистських загарбників та День міста.
Програм святкування розпочалася з урочистого засідання Ковельської міської ради, - інформує Телецентр «Ковель».
Серед почесних гостей та учасників зібрання були представники районної та обласної влади, консул Республіки Польща у Луцьку Лех Лєшко, представники зарубіжних делегацій міст-партнерів Ковеля та волинських міст: Луцька, Володимира-Волинського та Нововолинська.
Подяками та цінними подарунками нагородили воїна-визволителя Івана Сороку, почесну громадянку міста Ганну Наумову, дочку фронтовика, який поліг в боях за Ковель, Надію Полинцеву. Вона прибула на урочистості аж із Хабаровська.
Йшлося і про сучасний стан Ковеля і перспективу.
«В область залучено 186 мільйонів гривень соціальної дотації на розвиток окремих територій. В тому числі з цієї цифри близько 13 мільйонів поступить на місто Ковель. З цієї цифри будуть зроблені капітальні ремонти дахів, шкіл №10, 11, капітальний ремонт отримає будівництво доріг та вулиць, і перший транш поступить з державного бюджету на будівництво нової міської поліклініки», - розповів заступник голови облдержадміністрації Едуард Стоєв.
На міському Меморіалі Слави ковельчани та гості міста віддали шану полеглим та живим воїнам-визволителям.
Масові святкові гуляння відбулися у міському парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Тут розгорнулося містечко ремесел.
Окрім гончарних виробів, попит у ковельчан мали роботи місцевих умільців, послуги художників, продукція медоварів.
Прихильники спорту спробували свої сили у відкритому чемпіонаті Ковеля з армреслінгу, гостем якого був чемпіон світу Андрій Пушкар. Переміг у турнірі ковельчанин Андрій Дерев’янко.
Увечері на центральній площі міста відбулася святкова концертна програма.
Близько опівночі влаштували святковий феєрверк.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus