USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лідери перевіряються часом. Гіпермаркету Там Там – 9 років*

11 Липня 2013 10:42
Знакова подія трапилася в Луцьку 9 років тому. Тоді був закладений перший камінь на будівництві гіпермаркету «Там Там». 2 липня одному з найбільших торговельних закладів Луцька виповнилося 9 років.

Власне, відкриття відбулося 19 листопада 2005 року і стало знаковою подією не лише для Луцька, а й для всієї Західної України. На той час це був перший гіпермаркет на теренах Західної України! Впродовж усіх цих років «Там Там» є незмінним «локомотивом» луцького ритейлу. 22 мільйони задоволених покупців! Хто має кращі показники?

У чому ж полягає секрет успіху «Там Таму»?
Насамперед, у стратегії роботи гіпермаркету, що максимально зорієнтована на покупця.
По-друге, у корпоративних стандартах гіпермаркету, що базуються на європейському підході до роботи та відповідають найжорсткішим європейським вимогам.
Носієм та провідником цих стандартів та політики є команда професіоналів «Там Там». Команда, яка ретельно формується, розвивається та професійно росте з перших днів роботи гіпермаркету. Команда, в якій досі працює багато фахівців, які були з нами усі ці роки. Команда, яка постійно навчається в Україні та за кордоном, переймаючи досвід роботи провідних світових мереж ритейлу.

Неоціненну допомогу колективу та підприємству надає польська колега з високим професійним рівнем та багаторічним європейським досвідом роботи.
Протягом семи років роботи гіпермаркету налагоджено та вдосконалено власне виробництво продукції під брендом «Там Там», незмінним показником якості якого є постійні клієнти, кількість яких росте з кожним днем. Введена в роботу власна унікальна коптильня, що працює по класичним технологіям та використовує тільки натуральну сировину та матеріали.

Асортиментний ряд власної продукції постійно збільшується та вдосконалюється залежно від побажань клієнтів.
Попри те, що гіпермаркет «Там Там» є комерційною структурою, велика увага приділяється різноманітним соціальним програмам та ініціативам, що спрямовані на розвиток Луцька та поліпшення здоров'я і самопочуття лучан. Серед останніх, активна участь в програмі «Батарейка ціною в 20 м?», яка передбачає збір та утилізацію використаних пальчикових батарейок. Також у гіпермаркеті реалізовано спеціальну знижку для пенсіонерів і діють доступні ціни на соціальні товари.
Логічним підсумком невпинного розвитку підприємства стане відкриття ще двох гіпермаркетів «Там Там» - у місті Маріуполь (кінець серпня 2013 року) та у Києві (2014 рік). А в жовтні 2013 року планується відкриття супермаркету «Express Там Там» у місті Львів.

«Там Там» упевнено рухається вперед. На нас чекають нові виклики та досягнення. Новий адреналін у боротьбі з труднощами та нові приємні емоції від перемог. А головне, на нас чекають задоволені покупці, заради чого, власне, ми й працюємо.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus