USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Лучанам надсилають листи про арешт майна

28 Липня 2010 12:14
Мешканка обласного центру Надія Міщенко отримала листа від Дніпропетровського суду, в якому йдеться: вона буцімто винна ПАТ КБ «Приватбанку» несплачений кредит.
Таку інформацію озвучив у депутатському запиті депутат міськради Святослав Зелінський 28 липня під час сесії Луцької міськради.
Він каже, що, згідно з отриманим рішенням суду, в лучанки буде арештоване все рухоме і нерухоме майно, а також інше майно, яке ніби то перебувало у заставі. В рішенні суду йдеться, що банк надав лучанці кредит, який вона не сплатила. Також зазначено, що Міщенко мусить відшкодувати послуги адвоката і судові витрати.
Зелінський каже, що таке «рішення» немає ні печатки, ні підпису судді. Однак, лист надрукований на папері з гербом та надписом «іменем України». Вказано, що громадянка до суду не з’явилася і не дала пояснення - чому. Документ зареєстрований 2009 року. Депутат надіслав запит прокурору області Андрію Гілю, аби той дав юридичну оцінку цього документа.
Депутат Андрій Козюра каже, що півроку тому мав справу з такими «рішеннями». Вони надходили й іншим лучанам. Він каже, що у Дніпропетровську вже порушена кримінальна справа за цими фактам. Тому всі документи необхідно перенаправляти туди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
муня Показати IP 28 Липня 2010 16:59
Ох андрюха зніме тобі тато штанці сьогодні дома попка буде синя.Забудеш на довго як свої гнилі понти ліпити.
вого КРОК Показати IP 28 Липня 2010 16:59
Мова йде скоріше всього про судовий припис які самі банки виконувати відмовляються й вимагають РІШЕННЯ СУДУ,(мали досвіт з депозитами) підкреслю не судовий припис а рішення суду.Це суттево різні документи.Теж раджу п.Міщенко - вимагайте рішення суду!
goodok Показати IP 29 Липня 2010 10:45
та піди ж до Романюка і скажи: шо за хрень така???? Він же перед виборами шо хоч порішає для простої людини ;)
Микола Ярославович Показати IP 29 Липня 2010 14:03
Боржники мають платити. Як брали то чужі брали, а віддавать доведеться свої. Скоро має вийти закон, який дозволить забирати борги без озирання на суди.
Igor Показати IP 29 Липня 2010 18:01
«ЗАСУДИЛИ» БЕЗ СУДУ http://www.volyn.com.ua/?rub=6&article=0&arch=1056

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus