USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани не могли потрапити на роботу через перевірку на ЛПЕ

19 Листопада 2013 17:08
Про те, що вчасно не вийшов на маршрут №9а автобус, повідомили Волинським Новинам лучани.

Мешканці міста, які працюють на підприємствах, що на вулиці Мамсурова, зранку 19 листопада не могли дістатися на роботу. Їм довелося чекати на маршрутний автобус №9а протягом години, дехто дістався місця роботи пішки.

Лучанка Олена звернулася у Луцьке підприємство електротранспорту, вимагаючи пояснень. З її слів, у відповідь їй нахамили та порадили їхати на таксі. Вона також звернулася у групу оперативного реагування «15-80», де лише подякували за повідомлення.

Як виявилося, причиною затримки була перевірка технічного стану автобусів, про яку, втім, ніхто не повідомив пасажирам.

«Це була перевірка ДАІ, перевіряли технічний стан, і Ви розумієте, що кожну машину необхідно було перевірити. Кожен автобус заїжджав на оглядову яму, перевіряли стан підвіски і так далі, тому й затримка була з виходом. Якщо 60 автобусів стануть в рядок і на кожен треба хвилин 10-15, це триватиме довго», - розповів Волинським Новинам керівник Луцького підприємства електротранспорту Іван Грицанчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Місто Показати IP 19 Листопада 2013 17:22
100% правельно ДАЇ зробило , бо вже на таких "трупах" їздимо, що навіть колеса відлітають бо ніхто і ніколи з ЛПЕ їх детально і не провіряє --- їде собі то, і їде,........ці маршрутки один перед одним без всякої культури так шпарять по дорогах аби лише побільше грошей назбирати з лучан. Але такі перевірки робити краще у вихідні дні, а не у робочі, щоб не було зайвих дорікань і спізнень на роботу
Граматика до Місто Показати IP 20 Листопада 2013 08:48
Ой, так смішно: ПРАВ е ЛЬНО...
Дід Свирид Показати IP 19 Листопада 2013 17:55
То от чого мій гонук спізнивсь на роботу,№28 теж довго не було.
Корінний лучанин Показати IP 19 Листопада 2013 18:14
З цього прикладу ЯСКРАВО ВИДНО, ЯКА НАША МЕНТАЛЬНІСТЬ!!!ТА ПЕРЕВІРКА НІЯКИМ ЧИНОМ НЕ ПОВИННА ПЕРЕШКОДЖАТИ ПЕРЕВЕЗЕННЮ ПАСАЖИРІВ ТА ЗРИВУ ГРАФІКУ! Вже просто не хочеться згадувати про країни ЄВРОПИ! В НАС ПРОСТО НАЧХАЛИ НА ЛЮДЕЙ ТА ВСЕ!!!
Оксана Показати IP 19 Листопада 2013 19:01
На роботу не могли дістатися не тільки на вул. Мамсурова, але й жителі Вересневого та Полонки, особливо ті хто працює, навчається та відвідує дитсадок в районі ДПЗ. Співчуваю водіям маршруту №4, які вислуховували і за себе і за свого брата-перевізника. На кінцевій - Полонка маршруток ні №9а, ні №4 не було з 7-10 до 8-00 год. Перевірка транспорту працівниками ДАІ необхідна, але не раз десятилітку та після суцільних ДТП на вулицях Луцька, а згідно технічних норм. Це знову називається - подбали про людей
я Показати IP 19 Листопада 2013 23:48
брехня все
маршрутчик Показати IP 20 Листопада 2013 00:03
винне начальство лпе що їх транспорт не справний і водії не хочуть виїзжати.
маршрутчик Показати IP 20 Листопада 2013 00:11
несправним транспортом на перевірку ніхто не виїзжджає а чекає поки даі поїде і винне не даі а начальство лпе і міська рада яка все знає і робить дурнями когось а самі з того лпе живуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus