USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Лучани платять за опалення вулиці, бо Романюк «гріє» їх поясненнями

4 Листопада 2013 11:16
«Невже ми так багато живемо, що центральне опалення при температурі повітря +22 вдень, +13 вночі, працює в такому ж режимі, як і в зимові морози?», - запитує у Луцького міського голови Миколи Романюка користувач мережі Фейсбук Наталія Климко.

«Чи можуть наші комунальні служби проявити якусь ефективність у використанні тепло-ресурсів? Напевно, не так важко зменшити, принаймні, температуру нагрівання води на період «бабиного літа», - стверджує лучанка.

На це мер Луцька має свою «відмовку»: «Це можливо при наявності теплового пункту в будинку».

Звісно, лучан-господарників «навколо пальця не обведеш». І вони невпинно вказують Романюку на очевидні речі: «Це можливо, якщо прислухатися до думки інженерів, які розуміються на системі теплопостачання. Але, на жаль, для бізнесу головне - прибутки, і не важливо, що опалюємо вулицю. Ви просто подивіться на вікна багатоквартирних будинків. Вони всі відчинені, бо в квартирах гаряче. А вікна приватних будинків прикриті, бо власник вимкнув опалення і береже тепло дому і свої гроші. То чому мешканці багатоквартирних будинків мусять платити за те, що котельня опалює вулицю?», - обурюється лучанка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
валя Показати IP 4 Листопада 2013 11:37
да це гроші деруть і вулиці гріють порядку нема і не буде. Влада якаб не була
Василь Показати IP 4 Листопада 2013 11:43
Ну так, газ в нас дешевий, і його багато. Навіщо економити? Романюк же так і сказав, "ну витратимо на 2 млн. грн. більше на опалення, яка різниця". Дійсно, якщо хом'ячки платять, можна і не заморочуватися оптимізацією витрат.
Александр Показати IP 4 Листопада 2013 12:15
Ага, дождались! Теперь в редакцию ВН звонят "обурені" лучане, что им жарко? Что они не хотят платить? А если хомячкам было холодно в сентябре-начале октября, их надо было заморозить? А что говорят эти инженеры, которые "розуміються на системі теплопостачання" в масштабах города, раскройте тему, пожалуйста, ВН.
Андрій Показати IP 4 Листопада 2013 13:49
Уточнення: Шановні "ВН", відповідне запитання до міського голови було мною адресовано ще 29 жовтня.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus